Η δημοσίευση που ακολουθεί περιλαμβάνει τη μετάφραση της μπροσούρας "Roadmap. Anarchist proposals to dispute present and future" της Αναρχικής Συνέλευσης του Βαλπαραΐσο που εκδόθηκε από την αναρχική συλλογικότητα Κύκλος της Φωτιάς - μέλος της ΑΠΟ, τον Ιούλιο του 2024, και μια συνέντευξη με δύο μέλη της Συνέλευσης, κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Αντιεξουσιαστικής Συνάντησης στο Σεντ Ιμιέ της Ελβετίας, τον Ιούλιο του 2023.

Νεότερη ενημέρωση για την ποινικοποίηση του συνδικαλισμού, των εργατικών αγώνων και την καταδίκη 6 μελών της αναρχοσυνδικαλιστικής CNT στην Ισπανία. Μετάφραση και απόδοση από την Ελευθεριακή Συνέλευση για την Ταξική Οργάνωση στη Βάση.

 

Ενημέρωση από την ΕΣΤΟΒ για την υπόθεση «Λα Σουίσα» και τις διώξεις συνδικαλιστών στην πόλη Χιχόν στη βόρεια Ισπανία

Στις 22 Απριλίου 2024, εμπνευσμένοι από την αντίσταση τόσο της κατάληψης αλληλεγγύης στη Γάζα στο Πανεπιστήμιο Columbia όσο και των υπόλοιπων κινητοποιήσεων σε όλη τη χώρα, φοιτητές στην πανεπιστημιούπολη Cal Poly Humboldt στην Αρκάτα της Καλιφόρνια κατέλαβαν ένα κτίριο σε ένδειξη αλληλεγγύης στους Παλαιστίνιους

Στις 17 Απριλίου, φοιτητές και φοιτήτριες του Πανεπιστημίου Κολούμπια έστησαν σκηνές εντός της πανεπιστημιούπολης σε ένδειξη αλληλεγγύης στη Γάζα. 

Πρόσφατα άρθρα