Ανακοίνωση της Πρωτοβουλίας Αναρχικών Φοιτητών/-τριών Αθήνας [...]  Εμείς, ως αναρχικοί/ες, μένουμε πιστοί/ές στις αξίες και τις αρχές μας και αρνούμαστε να περάσουμε σε λογικές συμβιβασμού και υποχώρησης. Διαλέγουμε τον συλλογικό δρόμο οργάνωσης και αγώνα με όρους αντιεραρχικότητας ενάντια σε λογικές ανάθεσης.

Για ακόμη μια μέρα, το κράτος επέλεξε τη μέθοδο της ακραίας καταστολής και την όξυνση της έντασης. Οι φοιτητές και οι φοιτήτριες του ΑΠΘ έζησαν ξανά μια εικόνα του μέλλοντος που οραματίζεται η κυβέρνηση για τα πανεπιστήμια.

Αντικατασταλτική πορεία ενάντια στην κρατική καταστολή και τις δολοφονικές επιθέσεις των μπάτσων στο ΑΠΘ. Κάλεσμα από την Αναρχική Συνέλευση Φοιτητών/τριών Quieta Movere

Εδώ και 11 χρόνια βιώνω την κρατική εκδικητικότητα απέναντι σε επιλογές σύμφωνες με τις αξίες και τις ιδέες μου. Η δύσβατη διαδρομή, από την οποία επιλέγω να μοιραστώ κάποιες εξόφθαλμες εκδικητικές αυθαιρεσίες σε βάρος μου, ξεκίνησε το μακρινό 2011, οπότε και εκδόθηκε ένα ένταλμα σύλληψης εναντίον μου (...)

Συγκέντρωση: Πέμπτη 26 Μάη στο Σύνταγμα στις 19.30 | Με τη Γεωργία είμαστε μαζί! Μπάτσοι - Αφεντικά - Δικαστική Αρχή, όλοι μαζί ξεπλένουν τον κάθε βιαστή | Ομάδα ενάντια στην πατριαρχία- Αναρχική Πολιτική Οργάνωση

[Εισηγήσεις, ενημερώσεις, τοποθετήσεις κ.α.]

Ενάντια στον πόλεμο

antiwar banner

[κείμενα, αναλύσεις, μεταφράσεις]

Έντυπη Έκδοση

EZLN • La Montaña

Οι Ζαπατίστας στην Ευρώπη

[ενημερώσεις, κείμενα, μεταφράσεις]