Πορεία ενάντια στους βιασμούς, τις γυναικοκτονίες, την έμφυλη βία & την πατριαρχία την Παρασκευή 28/01 στις 18:00 ΚΑΜΑΡΑ

Στηρίζουμε και θα συμμετέχουμε στο συλλαλητήριο που καλείται από όλους τους φορείς και τα σωματεία της Καβάλας την Πέμπτη 27/1 και ώρα 18:00 στην πλ. Καπνεργάτη.

Ενώ περισσότεροι από 22.000 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από την πανδημία σε όλη τη χώρα ως αποτέλεσμα της μεθοδικής εγκατάλειψης και συρρίκνωσης του δημοσίου συστήματος υγείας (με ελλείψεις σε προσωπικό, υλικό και νοσοκομεία), επιχειρείται αυτή να αξιοποιηθεί ως εργαλείο αντικοινωνικής επιβολής της νεοφιλελεύθερης διαχείρισης (...)

Σήμερα συμπληρώνονται 13 χρόνια από το πρωινό εκείνο της 26ης Γενάρη του 2009, όταν κάτοικοι και περαστικοί αντίκρυσαν το πάρκο στην συμβολή των οδών Κύπρου και Πατησίων ρημαγμένο με τους κορμούς των δέντρων πετσοκομμένους και τη γη ξεκοιλιασμένη.

Συγκέντρωση ενάντια στη δολοφονική διαχείριση της πανδημίας από το κράτος και τα αφεντικά την Πέμπτη 27 Γενάρη στις 18.00 στο υπ. Υγείας

EZLN • La Montaña

Οι Ζαπατίστας στην Ευρώπη

[ενημερώσεις, κείμενα, μεταφράσεις]