Ανακοίνωση της Ομάδας Ενάντια στην Πατριαρχία της Αναρχικής Πολιτικής Οργάνωσης | ΟΣ, Αθήνας & κάλεσματα στις συγκεντρώσεις ενάντια στην έμφυλη βία • Τρίτη 22/6 στα δικαστήρια της Ευελπίδων και την ίδια μέρα το απόγευμα στα Κάτω Πετράλωνα

Επειδή μπορεί να νομίζετε ότι πρόκειται απλώς για γραφειοκρατία, ή ότι είστε αρκετά άτυχοι που έχετε πέσει πάνω σε κάποιον που νομίζει πως έχει εξουσία γιατί βρίσκεται πίσω από ένα γκισέ ή ένα γραφείο, όχι: είναι και κάτι ακόμα, που θα μπορούσε να συμπυκνωθεί στη λέξη ρατσισμός.

Το κάλεσμα της Αναρχικής Πολιτικής Οργάνωσης | Ο.Σ. για την συγκέντρωση στις φυλακές Δομοκού την Κυριακή 20 Ιουνίου στις 15:00, απέναντι στην επιχειρούμενη εξόντωση του αναρχικού Γιάννη Δημητράκη από το κράτος.

Στις 12 Ιουνίου 2021, η αποκαλούμενη “Μοίρα 421” και οι λοιποί επιβάτες και το πλήρωμα έλαβαν στα διαβατήρια τους τη σφραγίδα νόμιμης εισόδου στον λεγόμενο χώρο ή ζώνη Σένγκεν και αποβιβάστηκαν στην Όρτα (Horta), Νήσοι Αζόρες, Πορτογαλία, Ευρώπη. Με περίσσεια χάρη (τρόπος του λέγειν) κατέβηκαν από τη Λα Μοντάνια.

EZLN • La Montaña

Άφιξη των Ζαπατίστας