Το παρόν crowfunding αποτελεί μια καμπάνια οικονομικής ενίσχυσης του 3ου Ελευθεριακού Φεστιβάλ Κατειλημμένων Χώρων και Συλλογικοτήτων 2022, το οποίο δεν κατάφερε να ολοκληρωθεί λόγω των γεγονότων στις 16 και 17 Σεπτέμβριου στο χώρου του ΑΠΘ.
 

 

Εδώ και περίπου δύο εβδομάδες έχει ξεσπάσει αυθόρμητη εξέγερση στο Ιράν, με αφορμή τη δολοφονία της νεαρής Μάχσα Αμίνι από την αστυνομία ηθών της χώρας, που είναι υπεύθυνη για την τήρηση του θρησκευτικού κώδικα διαβίωσης (Σαρία) .

Ανακοίνωση της Συνέλευσης Αντίστασης & Αλληλεγγύης Κυψέλης/ Πατησίων μετά τις τελευταίες απειλές από τους εκπροσώπους του Δήμου Αθηναίων πως θα καλέσουν τα ΜΑΤ ενώ εκείνοι ζητούσαν να δουν την άδεια των εργασιών "ανάπλασης".

Όσες κι αν είναι οι τεχνικές αποπροσανατολισμού που εφαρμόζει το κράτος, εμείς οφείλουμε να βρισκόμαστε σε μια διαρκή κίνηση, με βασικό σκοπό την οργάνωση των φοιτητών, οριζόντια και από τα κάτω.

Συνέντευξη της Επιτροπής Διεθνών Σχέσεων της Ιταλικής Αναρχικής Ομοσπονδίας (CRINT-FAI) με την αναρχική ομάδα «Συνέλευση» που εδράζεται στο Χάρκοβο της Ουκρανίας

[Εισηγήσεις, ενημερώσεις, τοποθετήσεις κ.α.]

Ενάντια στον πόλεμο

antiwar banner

[κείμενα, αναλύσεις, μεταφράσεις]

Έντυπη Έκδοση

EZLN • La Montaña

Οι Ζαπατίστας στην Ευρώπη

[ενημερώσεις, κείμενα, μεταφράσεις]