Στην ιστορία μας έχουμε γνωρίσει τη βαρβαρότητα των ειδικών νόμων, του εγκλεισμού, της εξορίας, της φυσικής εξόντωσης. Ποτέ δεν τα κατάφεραν! Η λαχτάρα για ελευθερία και κοινωνική δικαιοσύνη είναι δυνατότερη απ’ όλα.

Συνάδελφοι και συναδέλφισσες, αν δεν αντισταθούμε σήμερα στα σχέδιά τους, αύριο θα βλέπουμε πάλι τις ζωές μας να γίνονται μπαλάκι στα χέρια των αφεντικών.

Από το κατειλημμένο έδαφος της Λέλας Καραγιάννη 37 στεκόμαστε αλληλέγγυοι/ες στους συντρόφους και τις συντρόφισσες των κατειλημμένων προσφυγικών και σε όλες τις καταλήψεις, τους αυτοοργανωμένους χώρους αγώνα και τις κοινωνικές και ταξικές αντιστάσεις.

Τα Εξάρχεια παραδοσιακά αποτελούν μια γειτονιά που είναι ταυτισμένη τόσο με την ανάπτυξη μιας κοινωνικής κουλτούρας ανοιχτής στη διαφορετικότητα όσο και με τους αγώνες πολιτικής αμφισβήτησης και αντίστασης, με ένα πλήθος πολιτικών, κοινωνικών και ταξικών εγχειρημάτων και δομών αυτοοργάνωσης

Οργανωνόμαστε και συλλογικοποιούμαστε απέναντι στο κράτος, τον καπιταλισμό και την πατριαρχία. Στεκόμαστε στο πλευρό καθεμιάς και καθενός που έρχεται αντιμέτωπη με το τέρας της πατριαρχίας

Έκδοση μπροσούρας από την Αναρχική Συνέλευση Φοιτητ(ρι)ών Quieta Movere, εν όψει Πολυτεχνείου με θέμα "Πανεπιστημιακό Άσυλο & Αναρχικός Αγώνας | Από το Πολυτεχνείο του '73 εώς το Δεκέμβρη του '08 και σήμερα, υψώνουμε οδοφράγματα μάχης και αλληλεγγύης"

[Εισηγήσεις, ενημερώσεις, τοποθετήσεις κ.α.]

Ενάντια στον πόλεμο

antiwar banner

[κείμενα, αναλύσεις, μεταφράσεις]

Έντυπη Έκδοση

EZLN • La Montaña

Οι Ζαπατίστας στην Ευρώπη

[ενημερώσεις, κείμενα, μεταφράσεις]