Δύο μέρες πριν το 2021, οι δολοφονικές συμμορίες της δημοκρατίας, ΜΑΤ, ΟΠΚΕ, ΕΚΑΜ, ΔΕΛΤΑ, εισβάλλουν στις φοιτητικές εστίες του ΕΚΠΑ ( ΦΕΠΑ).

Εισβάλλουν σε σπίτια συμφοιτητών/τριών μας, με μόνο σκοπό να τρομοκρατήσουν τους αγωνιζόμενους εστιακούς αφού μέσω της κατάληψης αντιστάθηκαν στην κρατική θανατοπολιτική και κέρδισαν αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης και μέτρα προστασίας από τον Covid-19. Οι γελοίοι υπήκοοι, για ακόμη μία φορά κατέστρεψαν πολιτικούς χώρους, προέβησαν σε προσαγωγές και συλλήψεις φοιτητών/τριών.
Ακόμη μια φορά οι ναρκωτικές ουσίες χρησιμοποιούνται επικοινωνιακά για την δικαιολόγηση της εφόδου των μπάτσων.
Είναι πλέον γνωστό τοις πάσι, πως το κράτος δεν διστάζει να λιώσει τα κεφάλια μας, να ποδοπατήσει όσους/όσες αγωνίζονται και το αμφισβητούν. Η επίθεση αυτή δείχνει πόσο επικίνδυνοι μπορούν να γίνουν οι φοιτητικοί αγώνες όταν εκτυλίσσονται με συνέπεια και πραγματικά ριζοσπαστικό χαρακτήρα. Το νομοσχέδιο για την πανεπιστημιακή αστυνομία έρχεται για να μετατρέψει τις επιθέσεις σαν αυτή καθημερινότητα μέσα στα πανεπιστήμια. Η επικείμενη περίοδος λοιπόν, είναι καθοριστική για τα αγωνιζόμενα κομμάτια των φοιτητών/τριών. Οι επόμενες εβδομάδες πρέπει να μας βρουν στις σχολές, στις γενικές συνελεύσεις. Πρέπει να μας βρουν στους δρόμους. Αυτή η επίθεση μας υπενθυμίζει ένα πράγμα: Έχουμε Πόλεμο, και η αυτοοργανωμενη μαχητική δράση είναι ο μόνος τρόπος να τον κερδίσουμε.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΕΣΤΙΑΚΟΥΣ 

ΚΑΜΙΑ ΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ  

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ
ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑΞΙΚΗ ΧΕΙΡΑΦΕΤΗΣΗ

αναδημοσίευση από τη σελίδας της συνέλευσης στο facebook

 


Πρόσφατα άρθρα