Το 3ο μέρος ασπρόμαυρων στιγμιότυπων αγώνα αποτελείται από 20 φωτογραφίες, τραβηγμένες αρχικά για τις ανάγκες της κινηματικής αντιπληροφόρησης.

Προερχόμενες από δράσεις και κινητοποιήσεις κατά βάση των τελευταίων μηνών αλλά -ξεκλέβοντας λίγο από το χρόνο- και προηγούμενων ετών, με κοινό παρονομαστή τον ίδιο τον αγώνα.

Από την Ξάνθη μέχρι τα Κάτω Πατήσια και την Κυψέλη, από το Δομοκό μέχρι το Σύνταγμα και την Ομόνοια, από την Πάρνηθα μέχρι του Ζωγράφου, οι απεριόριστες διαδρομές των αγώνων που έχουν δοθεί, μα συνεχίζουν μέχρι τη νίκη!

Παιδιά που με τα πινέλα τους καλωσορίζουν τους ζαπατίστας και ποδοσφαιρικοί αγώνες στο βουνό. Πολιτιστικές εκδηλώσεις σε καταλήψεις. Διαδηλώσεις στο κέντρο της Αθήνας, στις γειτονιές της και έξω από πρεσβείες. Κινητοποιήσεις έξω από κέντρα κράτησης μεταναστών και φυλακές. Θεατρικές παραστάσεις, παιδικά παιχνίδια και συντροφικές στιγμές στου Ζωγράφου κατά τη διάρκεια αναρχικού φεστιβάλ.

Οι φωτογραφίες αυτές μέσα από τα στόματα αγωνιστών και αγωνιστριών, συντρόφων και συντροφισσών που βρέθηκαν στους δρόμους φωνάζουν “Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας!” για την Παλαιστίνη και την Τσιάπας, τα κατειλημμένα εδάφη των μητροπόλεων και τα πάρκα των γειτονιών, τους πολιτικούς κρατούμενους και τους πρόσφυγες και μετανάστες, τα βουνά και τα ποτάμια, για την Κοινωνική Επανάσταση, την Αναρχία και τον Ελευθεριακό Κομμουνισμό.

 

 

bw2

 

 

bw3

bw4

bw5

 

 

bw6

bw7

bw8

 

 

bw9

bw10

 

 

bw11

 

 

bw12

bw13

bw14

 

 

bw15

bw16

bw17

bw18

bw19

bw20

 

1ο μέρος ασπρόμαυρων στιγμιότυπων αγώνα

2ο μέρος ασπρόμαυρων στιγμιότυπων αγώνα