Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

[Θεσ/νικη] Το ΝΕΟ-ΜΕΤΑ-Cabaret βγαίνει στην αυλή
Σάββατο 27 Μάιος 2023, 07:00pm
Επισκέψεις : 663
από Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γεια σας γεια σας

Δεν σας λειψαμε πολυ;

Ίσως λίγο;

Ήρθε η ώρα, λοιπόν. Πάμε. Ύστερα από ένα φοβερο και τρομερό καραροκε μπαρ που βραχνιάσαμε όσο δεν πάει, ο κομήτης του δικτύου καλλιτεχνών θα προσπέσει στον υπαίθριο χώρο της κατάληψης libertatia για να της ευχηθεί για τα 15 γενέθλια της. Και τι καλύτερο για ευχές από ένα νεο-μετα-καμπαρε-έκπληξη σε συσκευασία δώρου. Φρέσκα και λαχταριστά νουμεράκια σας περιμένουν να τα απολαύσετε μαζί με κρύες μπύρες ή δροσερά ποτά μπας και καταφέρουμε να χωνέψουμε(δύσκολα είμαστε) την μετεκλογική μπλε-νίλα.

Στον χώρο θα υπάρχουν prints και κουτί για την οικονομική ενίσχυση της ομάδας και έκθεση με φωτογραφίες από τα πέντε χρόνια αγώνα για την ανοικοδόμηση της κατάληψης libertatia + ποίηματα εκπλήξεις. Σε περίπτωση βροχής(πλιζ νοοοτ), ουφ, ίσως το μεταφέρουμε άλλη μερα.

Ελάτε νωρίς (έχει πολλά event η πόλη ναι, απλα τα παρτια και τα lives αργουν οπότε κάντε ζέσταμα σ' εμας :) ) και φέρτε και τα φιλαράκια σας

https://www.facebook.com/events/147394108229831?ref=newsfeed

 

neometa

https://www.facebook.com/diktyo.kallitexnwn

https://www.facebook.com/diktyo.kallitexnwn/posts/pfbid02FwxVXQhcD1xkWvubxAhRaxuiYiEEnGKXP3fpYvnxqxSx6DDxSGHFXWpUG9pHbKgul