Οι φοιτητές προέβησαν σε κινητοποίηση, ενόσω ο Naci Inci, ο οποίος έχει διοριστεί από τον RTE ως διαχειριστής του πανεπιστημίου Boğaziçi , αποχωρούσε από την πανεπιστημιούπολη με το αυτοκίνητό του.

Ο φίλος μας Perit Ozen και ο σύντροφός μας Berke Gok από την Αναρχική Νεολαία, οι οποίοι είχαν σκαρφαλώσει πάνω στο αυτοκίνητο κατά τη διάρκεια της διαμαρτυρίας, πρώτα χαρακτηρίστηκαν ως τρομοκράτες από τον RTE και αργότερα τέθηκαν υπό κράτηση και συνελήφθησαν.


Κατά τη διάρκεια της κράτησης των Berke και Perit, η Misra Sapan, η οποία είπε ότι οι πραγματικοί τρομοκράτες δεν είναι αυτοί που σκαρφάλωσαν πάνω στο αμάξι αλλά οι υπουργοί, οι πρόεδροι, οι αστυνομικοί και οι αρχηγοί που επιτέθηκαν στη νεολαία, τέθηκε υπό κράτηση σήμερα με εντολή του Υπουργού Εσωτερικών. Οκτώ μέλη της DAF που εναντιώθηκαν στη σύλληψη επίσης συνελήφθησαν κατά την αστυνομική επίθεση. Οι σύντροφοί μας Atakan Polat, İlyas Seyrek, Meltem Çuhadar, Mısra Sapan, Nergis Şen, Nisa Durdu, Rıdvan Gezegen and Şeyma Çopur βασανίστηκαν κατά τη διάρκεια της κράτησής τους.


Ο Berke συνελήφθη χτες όχι επειδή βρισκόταν επάνω σε ένα αμάξι, αλλά επειδή ποδοπάτησε την Εξουσία σας. Οι τρομοκράτες οι οποίοι πιστεύουν ότι θα τρομάξουν τους συντρόφους μας που βαδίζουν ενάντια στην εξουσία τους παίρνοντάς τους υπό κράτηση, συνεχίζουν τις επιθέσεις τους σήμερα.


Βρίσκουμε την ελευθερία μέσα από τον αγώνα, και ο αγώνας μας είναι η ελπίδα μας. Βήμα βήμα βαδίζουμε για δικαιοσύνη, βαδίζουμε για ελευθερία, βαδίζουμε για να νικήσουμε τη φτώχεια. Μεγαλώνουμε και ερχόμαστε πιο κοντά στον στόχο με κάθε βήμα που κάνουμε. Θα καταλύσουμε την εξουσία σας, η οποία είναι η πηγή όλων αυτών των δεινών. Ο ήχος που ακούτε είναι ο ήχος των βημάτων της επανάστασης. Σήμερα επιτίθεστε επειδή φοβάστε. Αύριο θα φεύγετε τρέχοντας επειδή θα φοβάστε.

Ζήτω οι σύντροφοί μας που βήμα βήμα πατάνε κάτω την Εξουσία.

Επαναστατική Αναρχική Ομοσπονδία

7/10/21


Πρόσφατα άρθρα