Αναδημοσίευση από τη σελίδα το καραβάνι των Ζαπατίστας

 

Κάλεσμα για δράσεις την Παρασκευή 24 Σεπτέμβρη 2021

ANAKOINΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΙΘΑΓΕΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ- ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΖΑΠΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΕΞΙΚΟ

 

19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2021.

ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕΞΙΚΟ:

ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ:

ΣΤΗΝ ΕΚΤΗ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ:

ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ:

ΠΡΩΤΟ. TΗΝ 11Η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2021, ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΖΑΠΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΜΕΞΙΚΟ, ΜΕΛΗ ΤΗΣ ORCAO, ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΣΙΑΠΑΣ, ΑΠΗΓΑΓΑΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΣΕΜΠΑΣΤΙΑΝ ΝΟΥΝΙΕΣ ΠΕΡΕΣ ΚΑΙ ΧΟΣΕ ΑΝΤΟΝΙΟ ΣΑΝΤΣΕΣ ΧΟΥΑΡΕΣ, ΑΥΤΟΝΟΜΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΛΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΑ ΝΟΥΕΒΑ ΤΗΣ ΤΣΙΑΠΑΣ.

Η ΟRCAO (TΟΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΦΕΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΩΝ ΤΟΥ ΟΚΟΣΙΝΓΚΟ) ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΕΧΕΙ ΣΤΟΛΕΣ, ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ, ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΑΠΟΚΤΗΜΕΝΑ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ. ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΑ ΜΙΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΟΤΙ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΛΑ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΖΑΠΑΤΙΣΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ MOISES ΚΑΙ GANDHI.

O EZLN ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΙΘΑΝΟΥΣ ΔΙΑΥΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΥΣΗ. ΕΝΩ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΣΙΑΠΑΣ ΣΑΜΠΟΤΑΡΕ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΣΕ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ, ΗΤΑΝ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ Η ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΤΙΜΗΣΑΝ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ.

ΔΕΥΤΕΡΟ. ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΣΤΕΡΗΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ 8 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΑΝ ΣΗΜΕΡΑ, 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2021, ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΩΝ ΤΟΥ ΣΑΝ ΚΡΙΣΤΟΜΠΑΛ ΝΤΕ ΛΑΣ ΚΑΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΚΤΣΟΥΚ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΤΟΥ ΣΑΝ ΚΡΙΣΤΟΜΠΑΛ. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΕΝΑΝ ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΚΑΙ 6000 ΠΕΣΟΣ ΜΕΤΡΗΤΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΛΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.

ΤΡΙΤΟ. ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΑΠΑΓΩΓΗΣ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΖΑΠΑΤΙΣΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ. ΕΝΩ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΤΣΙΑΠΑΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΑΙ ΕΝΘΑΡΡΥΝΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, Ο EZLN ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΣΤΗ ΛΗΨΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΑΙΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΠΑΧΘΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ.

ΤΕΤΑΡΤΟ. ΑΝ Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΚΛΙΜΑΚΩΘΗΚΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ, ΗΤΑΝ ΧΑΡΗ ΣΤΟΥΣ ΕΦΗΜΕΡΙΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ, ΤΙΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ ΜΕΞΙΚΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.

ΠΕΜΠΤΟ. Η Α-ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΡΟΥΤΙΛΙΟ ΕΣΚΑΝΔΟΝ, ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΣ ΤΣΙΑΠΑΣ.

KΑΤΑΣΤΕΛΛΕΙ ΜΕ ΑΦΘΟΝΗ ΒΙΑ ΤΟΥΣ NORMALISTASi

ΣΑΜΠΟΤΑΡΕΙ ΤΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΘΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ.

ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΡΚΕΜΠΟΡΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΙΣ ΙΘΑΓΕΝΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΟΜΑΔΕΣ ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΙΑΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΗ ΖΩΗ, ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΑΘΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΤΣΙΑΠΑΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΙΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΤΩΝ ΝΑΡΚΕΜΠΟΡΩΝ ΑΛΛΑ ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΘΑΡΡΥΝΕΙ, ΠΡΟΩΘΕΙ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΑΛΝΤΑΜΑ ΚΑΙ ΣΑΝΤΑ ΜΑΡΤΑ.

ΦΕΡΝΕΙ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ, ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΑΡΓΗ ΚΑΙ ΑΝΟΡΓΑΝΩΤΗ Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΚΡΑΓΕΙ. ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΑΠΟ COVID ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ.

ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥΣ, ΚΛΕΒΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ. ΊΣΩΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Ή ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.

ΤΩΡΑ, ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΣΑΜΠΟΤΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΖΑΠΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΕΥΡΩΠΗ, ΔΙΑΤΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ORCAO ΤΗΝ ΑΠΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ ΜΑΣ, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ EZLN ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, Η ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΚΡΕΜΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΛΩΣΤΗ.

ΕΚΤΟ. AΝ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ PVEM (ΠΡΑΣΙΝΟ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΜΕΞΙΚΟ) ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΞΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.

ΤΟ PVEM ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ Ο ΠΑΛΙΟΣ PRIISMOii ( ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΔΑΦΗ. ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΛΕΓΕΤΑΙ PAN, ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΛΕΓΕΤΑΙ PRD, ΤΩΡΑ PVEM, ΑΣΧΗΜΑ ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΜΕΝΟ ΣΕ ΚΙΝΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΜΕ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ, ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ «ΑΝΤΙΠΑΛΟ» ΚΙΝΗΜΑ, ΩΣ Η «5Η ΦΑΛΑΓΓΑ» ΣΤΟΝ ΤΕΤΑΡΤΟ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ iii.

ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΙΝΑΙ : ΡΟΥΤΙΛΙΟ ΕΣΚΑΝΔΟΝ ΚΑΙ ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΣΕΣΙΛΙΑ ΣΑΝΤΣΕΣ.

ΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΘΑΙΡΕΣΟΥΝ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ή ΝΑ ΤΗΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΩΣ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ, Ή ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΔΟΧΗ ΤΟΥ 2024, ΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΚΑΙ ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΖΩΗ, ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΑΘΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΤΣΙΑΠΑΣ. ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΣΕ ΨΗΦΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΑΟΥΝ.

ΕΒΔΟΜΟ. ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΈΚΤΗ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΞΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕΞΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΔΩΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ. Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Η 24Η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2021.

ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ORCAO ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ. ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΛΟΓΙΑ, ΑΛΛΑ ΠΡΑΞΕΙΣ.

 

Από τα βουνά του νοτιοανατολικού Μεξικό.
Στο όνομα της Παράνομης Ιθαγενικής Επαναστατικής Επιτροπής

Εξεγερμένος Υποδιοικητής Γκαλεάνο
Μεξικό, 19 Σεπτεμβρίου 2021

 

i Φοιτητικό κίνημα παιδαγωγών του Μεξικό, μέλη του οποίου είναι οι 43 εξαφανισμένοι της Αγιοτσινάπα

ii Αναφορά στις ιδέες και τους υποστηρικτές του PRI-Θεσμικό Επαναστατικό κόμμα

iii Ο λεγόμενος «τέταρτος μετασχηματισμός» της κεντροαριστερής κυβέρνησης του López Obrador παρουσιάζεται ως η συνέχεια των τριών προηγούμενων: της ανεξαρτησίας, της μεταρρύθμισης και της επανάστασης του 1910