ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ – ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ

 
Από το ΑΠΘ μέχρι τη Μαλαματίνα, μόνος νόμος είναι το δίκιο του αγώνα.
 
Στην πραγματικότητα που έχει διαμορφώσει ο σύγχρονος ολοκληρωτισμός, το κράτος, το κεφάλαιο και οι εντολοδόχοι τους, οι πραγματικές και ριζοσπαστικές διεκδικήσεις και ο ανυποχώρητος αγώνας κρατάνε ζωντανό το νήμα της αντίστασης και της υπεράσπισης των κεκτημένων μας. Από τα κατεχόμενα εδάφη του ΑΠΘ με τις δυνάμεις καταστολής να είναι πλέον μέρα – νύχτα για να διαφυλάσσουν την πραγμάτωση του επιχειρηματικού πανεπιστημίου της αστυνομοκρατίας και των ταξικών φραγμών, μέχρι το εργοστάσιο στη ‘’Μαλαματίνα’’, όπου και εκεί μπάτσοι καθημερινά διαφυλάσσουν τα συμφέροντα των αφεντικών, του Κρομμύδα και του Σκρέκα, λειτουργώντας ως το ένστολο κομμάτι των απεργοσπαστών, χτυπώντας και διώκοντας ταυτόχρονα τους απολυμένους εργάτες και απεργούς, οι αγώνες μας διαμορφώνουν αναχώματα και ρήξεις με την κανονικότητα που ο κρατικός μηχανισμός θέλει να επιβάλλει – του νόμου – της τάξης – και της υποταγής.
 
Τα μέσα αντίστασης και πάλης μας κοινά. Καθημερινές ανυποχώρητες διαδηλώσεις, μαχητικές διεκδικήσεις και περιφρουρήσεις είτε του ασύλου είτε της απεργίας. Με συλλογικά μέσα αντιπαραθέτουμε στον κόσμο της ρουφιανιάς και της δουλοπρέπειας, όπου όπως φαίνεται στα σχολεία και στις σχολές διδάσκεται άριστα, αφού το σύνολο των ρουφιάνων της ΟΠΠΙ, όπως και των καθαρμάτων απεργοσπαστών στη Μαλαματίνα είναι κάτω των 25 ετών, αντιπαραθέτουμε λοιπόν σε όλους αυτούς τον κόσμο της αξιοπρέπειας, όπου οι καταπιεσμένοι/ες και οι εκμεταλλευόμενοι/ες γνωρίζουμε πολύ καλά. Ως αναρχικοί/ες φοιτητές/τριες, που αύριο θα είμαστε εργάτες/τριες και απεργοί στεκόμαστε δίπλα σε όποιον αντιστέκεται και μάχεται, ενάντια στον κόσμο των αφεντικών, στην επέλαση της κρατικής τρομοκρατίας και των μαφιόζων του κεφαλαίου.
 
Οι αχάραγες συγκεντρώσεις, όπου το πρώτο φως της μέρας μας βρίσκει μπροστά στις δυνάμεις καταστολής να υπερασπιζόμαστε το δίκιο του αγώνα μας υπενθυμίζει πάντα πως ‘’το πιο βαθύ σκοτάδι είναι πριν την αυγή’’.
 
ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΘ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ
 
ΕΞΩ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ – ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
 
ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ – ΑΠΕΡΓΙΕΣ – ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ – ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ
 
ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7/10 ΣΤΙΣ 18:30 ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ (ΦΙΛΙΠΠΟΥ 43)
 
*η εκδήλωση και το μπαρ οικονομικής ενίσχυσης της Παρασκευής μεταφέρονται για την Τρίτη 11/10, στο ίδιο μέρος (αίθριο πολυτεχνείου)
 
quieta malamatina

Πρόσφατα άρθρα