Το κίνημα κοινωνικής απελευθέρωσης απέναντι στην επιβολή του σύγχρονου ολοκληρωτισμού κράτους & κεφαλαίου | Κοινωνικοί - ταξικοί αγώνες και η θέση του αναρχικού κινήματος.

ΟΡΓΑΝΩΣΗ & ΑΓΩΝΑΣ στη δουλειά, στα σχολεία, στις σχολές στις γειτονιές μας.

Η πρόθεση της συγκεκριμένης διοργάνωσης είναι να δώσει την ευκαιρία σε όσο το δυνατόν περισσότερους εκμεταλλευόμενους και καταπιεσμένους από ολόκληρο το φάσμα του κοινωνικού σώματος (εργαζόμενους, ανέργους, φοιτητές, φοιτήτριες, μαθητές, σπουδαστές, μετανάστες και μετανάστριες) να έρθουν σε επαφή με τον αναρχικό λόγο και μέσα από αυτόν με την αναρχική δράση.

Η εκδήλωση έχει ως σκοπό την κατάδειξη των αιχμών της καθολικής επίθεσης που έχει εξαπολύσει το κρατικο-καπιταλιστικό πλέγμα σε όλα τα σημεία της ζωής των καταπιεσμένων, καθώς επίσης και την ανάδειξη των δυναμικών κοινωνικών και ταξικών ακηδεμόνευτων αντιστάσεων που βάζουν φραγμό στην επιβολή του σύγχρονου ολοκληρωτισμού, ανοίγοντας πέρασμα για τη δικαίωση της υπόθεσης της συνολικής κοινωνικής απελευθέρωσης.

*πριν τη διεξαγωγή της εκδήλωσης και κατά τη διάρκεια της θα λειτουργεί παζάρι βιβλίου, αφίσας και πάγκοι με πολιτικό υλικό προς υποστήριξη κινηματικών αναγκών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΑΠΡΙΛΗ | 16.00 | ΠΛΑΤΕΙΑ ΧΗΜΕΙΟΥ


συλλογικότητα για τον κοινωνικό αναρχισμό ΜΑΥΡΟ & ΚΟΚΚΙΝΟ | μέλος της Αναρχικής Πολιτικής Οργάνωσης (ΑΠΟ)

maurokokkino event anarxismos i barbarotita afisa