Σκοπός του crowdfunding:
Με γνώμονα λοιπόν την αλληλεγγύη μεταξύ των εκμεταλλευόμενων δημιουργούμε αυτό το αίτημα το οποίο ως σκοπό έχει την αποπληρωμή των υπολοίπων εξόδων που προκύπτουν από το φεστιβάλ μας, το οποίο δεν κατάφερε να ολοκληρωθεί .
Όλες οι πιθανές κινήσεις οικονομικής ενίσχυσης θα δημοσιευτούν στα ιστολόγια των συλλογικοτήτων και καταλήψεων που αποτελούν τους διοργανωτές του φεστιβάλ.
 
Fb pages:
Μπλουζάκια οικονομικής ενίσχυσης του φεστιβάλ:
 
Μπλουζάκι οικονομικής ενίσχυσης του Ελευθεριακού Φεστιβάλ Κατειλημμένων Χώρων και Συλλογικοτήτων, από σήμερα θα μπορούμε να εκτελέσουμε και παραγγελίες σε άλλες πόλεις εκτός Θεσσαλονίκης.
Διατίθεται σε διάφορα μεγέθη, στην τιμή των 10€.
Στη Θεσσαλονίκη θα το βρείτε στις καταλήψεις Mundo Nuevo και Libertatia, όπως και στο συνεργατικό καφέ-μπαρ Belleville Sin Patron, Φιλίππου 80 περιοχή Ροτόντα .
Για παραγγελίες στείλτε μας μήνυμα στη σελίδα του Ελευθεριακού Φεστιβάλ Κατειλημμένων Χώρων και Συλλογικοτήτων στο FB και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας στο προφίλ του φεστιβάλ.
 
Λίγα λόγια για το Ελευθεριακό Φεστιβάλ Κατειλημμένων Χώρων και Συλλογικοτήτων:
 
Το 3° ελευθεριακό φεστιβάλ ήταν μια απόφαση πάλης ενάντια στο κράτος, την αστυνομία, το φασισμό και τον ολοκληρωτισμό. Υπέρ των καταλήψεων, των ελεύθερων γειτονιών, των απελευθερωμένων πανεπιστημίων, της αλληλεγγύης και της αναρχίας. Η απόφαση για τη διεξαγωγή του μπορεί να πάρθηκε από μερικές ομάδες και καταλήψεις του αναρχικού κινήματος της Θεσσαλονίκης, όμως εξαρχής πιστεύαμε και πιστεύουμε ότι αφορούσε πολύ περισσότερους ανθρώπους. Όλη η χώρα υπήρξε μάρτυρας της ασύλληπτης αστυνομικής θηριωδίας που έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια του κεντρικού live της διοργάνωσης το βράδυ της Παρασκευής.
Εκτός όλων των άλλων προβλημάτων που δημιούργησε η εγκληματική αυτή επίθεση, η οποία απαντήθηκε με χιλιάδες καταγγελίες αλλά και μια τεράστια πορεία αγανάκτησης και αλληλεγγύης, ήταν και η οικονομική επιβάρυνση της διοργάνωσης. Τα έσοδα του φεστιβάλ θα διατίθονταν σε φυλακισμένους και διωκόμενους αγωνιστές, στην υποστήριξη της ανοικοδόμησης της κατάληψης Libertatia, στη χρηματοδότηση επόμενων ελευθεριακών εκδόσεων, στην υποστήριξη του ελευθεριακού φοιτητικού κινήματος και σε πολλές άλλες δράσεις μας. Ωστόσο η βίαιη διάλυση της συναυλίας δεν επέτρεψε την οικονομική ενίσχυση της διοργάνωσης και των σκοπών της. Για αυτόν τον λόγο στρεφόμαστε σε όλους τους συντρόφους, συντρόφισσες, φίλους και φίλες από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο, ώστε να συνεισφέρουν σε αυτήν την πολύ μεγάλη προσπάθεια που ονομάσαμε «3ο ελευθεριακό φεστιβάλ κατειλημμένων χώρων και συλλογικοτήτων» και κατά επέκταση να βοηθήσει το ίδιο το ελευθεριακό/αναρχικό κίνημα.

Πρόσφατα άρθρα