ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΛΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ 19:00 ΚΑΜΑΡΑ
ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 18:30 ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ


Για ακόμη μία μέρα είχαμε στρατοπέδευση αστυνομικών δυνάμεων εντός και πέριξ του ΑΠΘ. Οι μπάτσοι για άλλη μια φορά έκαναν δολοφονική επίθεση με ευθεία βολή κρότου λάμψης, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά φοιτητής και να μεταφερθεί αιμόφυρτος σε νοσοκομείο. Επιπλέον ώρες μετά τις συγκρούσεις στο ΑΠΘ προσήχθησαν δύο φοιτητές έξω από το ΑΠΘ από άνδρες της ασφάλειας χωρίς κανέναν λόγο και αναμένεται εκτενέστερη ενημέρωση.


Για ακόμη μία φορά βλέπουμε πως με πρόσχημα την κατασκευή βιβλιοθήκης ο κρατικός μηχανισμός προσπαθεί να κανονικοποιήσει την παρουσία των μπάτσων στο πανεπιστήμιο, ενώ την ίδια ώρα υπάρχουν εξαγγελίες για την είσοδο της πανεπιστημιακής αστυνομίας. Οι μπάτσοι έρχονται στα πανεπιστήμια τόσο για να καταστείλουν κάθε μορφή αντίστασης στο βάθεμα της κυριαρχίας, όσο και να περιφρουρήσουν την συνέχιση της επιχειρηματικής δραστηριότητας μέσα στο πανεπιστήμιο.


Πλέον είναι ξεκάθαρο πως η δυστοπική πραγματικότητα της πανεπιστημιακής αστυνομίας φαίνεται αποφασισμένη να περάσει κυριολεκτικά πάνω απ' τα σώματά μας για χάρη της εκπαιδευτικής αναδιάρθρωσης, για να μας πειθαρχήσει με κάθε κόστος. Δε θα παραδώσουμε τις σχολές και τις ζωές μας στα χέρια του κράτους και των ένστολων δολοφόνων του. Οι απαντήσεις μας θα δοθούν από τους αγώνες μας, στο δρόμο και στις συνελεύσεις μας.


ΚΑΜΙΑ ΔΙΩΞΗ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΑΧΘΕΝΤΕΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ
ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑ ΦΟΙΤΗΤΗ
ΜΠΑΤΣΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΑΣ
ΠΟΡΕΙΕΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΙΕΣ ΜΑΖΙΚΕΣ
ΕΞΩ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ


ΠΟΡΕΙΑ 19:00 ΚΑΜΑΡΑ
ΠΡΟΣΥΓΚΈΝΤΡΩΣΗ 18:30 ΦΛΣ

Αναρχική Συνέλευση Φοιτητών/τριών Quieta Movere


Πρόσφατα άρθρα