Kάλεσμα στην Ευελπίδων αύριο Δευτέρα 14/10 (κτίριο 2) σχετικά με την αναίτια σύλληψη μέλους της ομάδας μας


Την Παρασκευή 27 / 9 πραγματοποιήθηκε αντιφασιστική εκδήλωση στο χώρο του Διαρκούς Αγώνα , όπου συμμετείχαμε ως Προλεταριακό Αντιφασιστικό Μέτωπο Δυτικών Προαστίων και είχαμε την τιμή να είμαστε ομιλητές μαζί με τη Μάγδα Φύσσα που για όλους εμάς αποτελεί σύμβολο του συνολικότερου αντιφασιστικού αγώνα. Αφού η εκδήλωση τελείωσε και ενόσω ο χώρος ήταν ανοιχτός, δεχτήκαμε αναίτια και απρόκλητη επίθεση από την κατασταλτική ομάδα ΔΡΑΣΗ που παραμόνευε σε κοντινό σημείο από το χώρο, κάνοντας μάλιστα ελέγχους σε κόσμο που αποχωρούσε από την εκδήλωση.

Ξαφνικά, ενώ παρευρισκόμασταν στον χώρο, ομάδα Δέλτα επιχείρησε να εισβάλλει μέσα σε αυτόν με σκοπό να προσάγει συντρόφους και συντρόφισσες. Αποτέλεσμα αυτής της σφοδρής επίθεσης, ήταν η προσαγωγή συντρόφου μας όπου αφού μεταφέρθηκε στη ΓΑΔΑ του ανακοινώνουν τη σύλληψη του, με απαγγελθείσες κατηγορίες αντίσταση και απείθεια. Μετά από την αυτόφωρη διαδικασία, η δίκη μεταφέρθηκε για την 1η Οκτώβρη , όπου πήρε αναβολή για αύριο Δευτέρα 14/10 έπειτα από την έγκριση του αιτήματος παρουσίας του μπάτσου μάρτυρα κατηγορίας.

Δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι οι κρατικές και παρακρατικές συμμορίες και τα ένστολα καθάρματα της ΔΡΑΣΗ, δεν μπορούν ούτε να μας τρομοκρατήσουν ούτε να κάμψουν το ηθικό μας! Γνωρίζουμε πολύ καλά όλα αυτά τα χρόνια τι σημαίνει δέλτα και δράση και εάν νομίζουν ότι με επιθέσεις σε πολιτικούς χώρους, στέκια και καταλήψεις και συνεχίζοντας τις βιαιοπραγίες τους θα μας εμποδίσουν από το να αγωνιζόμαστε, είναι βαθιά γελασμένοι. Ευχαριστούμε τον αλληλέγγυο κόσμο, τις συλλογικότητες, τον κάθε ένα σύντροφο και συντρόφισσα ξεχωριστά που ανταποκρίθηκαν στα προηγούμενα καλέσματα για τις συγκεντρώσεις αλληλεγγύης στα δικαστήρια!

ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΥΡΙΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 14/10 ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΣΤΙΣ 9.00, ΚΤΙΡΙΟ 2

ΑΜΕΣΗ ΠΑΥΣΗ ΚΑΘΕ ΔΙΩΞΗΣ

Αδράστεια