Σήμερα το μεσημέρι, κάθε λογής αστυνομικές δυνάμεις, εισέβαλλαν στο χώρο του ασύλου προσεγγίζοντας το σημείο στον πλάτανο του βιολογικού όπου ήταν δημόσια καλεσμένες δράσεις επαναοικειοποίησης του χώρου από τον Φ.Σ. Φυσικού. Έπειτα, αφού έσπασαν τον συγκεντρωμένο κόσμο και τον απώθησαν από το σημείο, στήθηκαν πέριξ της ΣΘΕ εντός και εκτός του πανεπιστημίου προχωρώντας σε εκκένωση του κτηρίου. Εκεί, οι μπάτσοι προσήγαγαν δεκάδες κόσμου που βρισκόντουσαν εντός του, ένας εκ των οποίων μέλος της ομάδας μας.

Είναι έκδηλη η μεθοδευμένη προσπάθεια που γίνεται από κράτος και ΜΜΕ για την διαστρέβλωση της κοινωνικής και πολιτικής πραγματικότητας. Μπορεί το νομοσχέδιο Πιερρακάκη να ψηφίστηκε, οι καταλήψεις όμως δεν έχουν τερματίσει όπως λένε στα πρωτοσέλιδα των φυλλάδων τους. Οι φοιτητικοί σύλλογοι και ο κόσμος του αγώνα συνολικά, συνεχίζουν τον αγώνα ενάντια στην εκπαιδευτική αναδιάρθρωση, την καταστολή και την υποβάθμιση των ζωών μας.
Χρέος μας, να μην αφήσουμε αναπάντητη καμία απόπειρα καταπάτησης του ασύλου και κανένα θρασύδειλο χτύπημα απέναντι στις καταλήψεις και στον κόσμο του αγώνα. Να υψώσουμε αντιστάσεις αλληλεγγύης απέναντι στη κρατική βαρβαρότητα.

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΠΟΡΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΣΥΛΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΣΘΕ ΣΤΙΣ 20:00 ΚΑΜΑΡΑ
ΚΑΜΙΑ ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΑΧΘΕΤΝΕΣ - ΝΑ ΑΦΕΘΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ
ΤΟ ΑΣΥΛΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ CAMPUS ΜΠΑΤΣΟΙ ΚΑΙ ΜΑΦΙΑ

Αναρχική Συνέλευση φοιτητών/τριών Quieta Movere