ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ ΛΑΟ

ΚΥΡΙΑΚΗ 29/10 ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 11:00

Από χθες το βράδυ, ισραηλινά μαχητικά αεροσκάφη επιχειρούν βομβαρδίζοντας την λωρίδα της Γάζας. Οι νεκροί ξεπερνούν τους 7.700, ενώ ταυτόχρονα το Ισραήλ έχει αποκόψει πλήρως την επικοινωνία της Γάζας με τον έξω κόσμο (τηλεπικοινωνίες και ίντερνετ).
Σε αντίστοιχη κατεύθυνση, το ελληνικό κράτος ως μέλος του ΝΑΤΟ, στέκεται στο πλευρό του Ισραηλινού κράτους.

Το Σάββατο 7 Οκτώβρη, η Χαμάς εξαπέλυσε χτύπημα στο νότιο Ισραήλ, ξεπερνώντας το τείχος της Γάζας σκοτώνοντας αμάχους και κρατώντας αιχμάλωτους πολλούς ανθρώπους.
Ταυτόχρονα ενώ ο πολυετής αποκλεισμός της Λωρίδας της Γάζας, η κατοχή Παλαιστινιακών εδαφών, η προσπάθεια εποικισμού διαφόρων περιοχών της Δυτικής Όχθης, συνθήκη που έχει διαμορφώσει το κράτος του Ισραήλ τα τελευταία 75 χρόνια εξαπολύοντας ένα ασταμάτητο λουτρό αίματος και βαρβαρότητας εναντίων του παλαιστινιακού λαού, επιχειρείται η απομόνωση των γεγονότων της 7 Οκτώβρη απο την προαναφερθείσα «κανονικότητα» ολοκληρωτισμού που έχει επιβάλλει το ισραηλινό κράτος στα παλαιστινιακά εδάφη.

Έκτοτε το κράτος του Ισραήλ έχει κόψει την πρόσβαση σε νερό, ηλεκτρικό ρεύμα, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και καύσιμα στη Λωρίδα της Γάζας ενώ την Τρίτη 17/10 χτύπησε κεντρικό νοσοκομείο εντός της με αποτέλεσμα την καταστροφή του και τον θάνατο τουλάχιστον 500 ανθρώπων, συμπεριλαμβανομένων και παιδιών.

Ως αναρχικοί και αναρχικές αναγνωρίζουμε τις απάνθρωπες συνθήκες απαρτχάιντ που επιβάλει το ισραηλινό κράτος στον λαό της Παλαιστίνης και στεκόμαστε αντίθετοι σε ένα νέο λουτρό αίματος που επιθυμεί να εξαφανίσει έναν ολόκληρο λαό.

-Ενάντια στην γενοκτονία που εξαπολύει το ισραηλινό κράτος

-Ενάντια στον εποικισμό στα παλαιστινιακά εδάφη και το απαρτχάιντ

-Καμία στρατιωτική επιχείρηση στη Γάζα, να αρθεί ο αποκλεισμός. Άμεση πρόσβαση σε νερό, ρεύμα και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη

-Αλληλεγγύη στους/ις αρνητές/τριες στράτευσης στο Ισραήλ

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΛΑΩΝ

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ

Αναρχική Συνέλευση Φοιτητ(ρι)ών Quieta Movere

 

afisa quietamovere Palaistini 291023

 afisa quietamovere poreia Palaistini 291023