Τα ξημερώματα της Πέμπτης 30/3 μετά από εντολή της κυβέρνησης και συγκατάθεσης των πρυτανικών αρχών, πραγματοποιήθηκε εκκένωση της κατάληψης της πρυτανείας του ΕΚΠΑ με 10 συλλήψεις φοιτητριών/ων όπου τους ασκήθηκαν κατηγορίες παράνομης βίας και διατάραξη λειτουργίας υπηρεσίας.
Η κατάληψη της πρυτανείας του ΕΚΠΑ αποτέλεσε αναπόσπαστο κομμάτι του κοινού αγώνα μας, στάθηκε δίπλα στις καλλιτεχνικές καταλήψεις θεάτρων και σχολών ενάντια στο αντισυνταγματικό ΠΔ/85 και αντιδρώντας ηχηρά στην κρατική δολοφονία στα Τέμπη.
Ως Συντονισμός Σπουδαστών Δραματικών Σχολών, δηλώνουμε την στήριξη και τον αμέριστο σεβασμό μας στους συλληφθέντες της κατάληψης της πρυτανείας του ΕΚΠΑ. Ύστερα απο 18 ημέρες αγώνα, έχοντας υποστεί κυβερνητική καταστολή που τους στέρησε μέχρι και τα στοιχειώδη αγαθά διαβίωσης (φάρμακα, τροφή, θέρμανση) με διαρκή περιφρούρηση των αστυνομικών δυνάμεων καθώς και έντονη αστυνομική βία και προσαγωγές προς αλληλέγγυους που προσπαθούσαν να φέρουν τροφή, απέδειξαν ότι ο αγώνας αυτός δεν καταστέλλεται από καμιά εκβιαστική κυβερνητική πρακτική.


°ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΑΣΥΛΟ
°Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
°ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΚΠΑ

 

Συντονισμός Σπουδαστριών/ών Δραματικών Σχολών