Συνέλευση των Λαών του Ισθμού για την Υπεράσπιση της Γης και του Εδάφους

Αντίστροφη Μέτρηση:
ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ για την PUENTE MADERA

Από τη Γενική Συνέλευση της Κοινότητας της Puente Madera, θέλουμε να μοιραστούμε ότι ήταν βδομάδες πένθους για την κοινότητά μας, για τους δυο νεκρούς μας. Επίσης, συνεχίζουμε να εργαζόμαστε για την ανάρρωση των τραυματιών μας, ωστόσο, ο αγώνας και η αντίστασή μας συνεχίζεται. Καλούμε σε εγρήγορση για την ακρόαση του συντρόφου μας David Hernández Salazar, την ερχόμενη Τρίτη 15 Αυγούστου.

Ομοίως, καλούμε σε εγρήγορση, για τους πρόσφατους εκφοβισμούς και τις απειλές, εξαιτίας των νομικών προόδων που είχαμε κατά του Βιομηχανικού Πάρκου, από τους πολιτικούς φορείς του Antónino Morales Toledo και του Cesar Octavio Morales Toledo, οι οποίοι καταλαμβάνουν παράνομα την εκπροσώπηση της κοινοτικής περιουσίας και κατέχουν δημόσιες θέσεις στην δημοτική και πολιτειακή κυβέρνηση.

Συνεχίζουμε να σας προσκαλούμε να συνεχίσετε να υπογράφετε το ανακοινωθέν όπως επίσης και να στέλνετε επιστολές στα ηλεκτρονικά ταχυδρομεία και στα κοινωνικά δίκτυα των εμπλεκόμενων αρχών (παρέχονται πληροφορίες στο ίδιο το έντυπο)

#DefenderElPitayalEsDefenderLaVida
#PuenteMaderaResiste
#ElSurResiste
#ElIstmoEsNuestro
#SurGlobal

Μετάφραση: Β.Λ.


ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗΝ PUENTE MADERA!