ΜΠΑΤΣΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ
ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΩΝ ΤΑΞΙΚΩΝ ΦΡΑΓΜΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ- ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ

Τα τελευταία γεγονότα στο Α.Π.Θ., όπου ΜΑΤ και ασφαλιτες εισέβαλαν εντός του πανεπιστημιακού ασύλου με πρόσχημα τις εργασίες δημιουργίας βιβλιοθήκης στο εκκενωμενο "στέκι στο βιολογικό", αλλά στην πραγματικότητα σκοπός τους, όπως συνηθίζεται, ήταν να καταστείλουν, να χτυπήσουν, να ρίξουν χημικά και κρότου λάμψης και να στείλουν στο νοσοκομείο φοιτητές που βρίσκονταν συγκεντρωμένοι στο πανεπιστήμιο αναδεικνύει ακόμη μια φορά το σάπιο του κόσμου της εξουσίας. Η επανειλημμένη εισβολή, η στρατοπέδευση και οι επιθέσεις των ΜΑΤ εντός του πανεπιστημίου αποτελούν προεόρτια κατάσταση της συνθήκης που θα επικρατεί μετά την είσοδο της ΟΠΠΙ στους χώρους των σχολών. Το κράτος, εξαπλώνοντας την ολοκληρωτική πολιτική του, επιδιώκει με την εκπαιδευτική αναδιάρθρωση και τις διάφορες πτυχές της την αποστείρωση των πανεπιστημιακών χώρων από τα κοινωνικά τους χαρακτηριστικά, τον συνεχή έλεγχο και την καταστολή οποιασδήποτε αντίστασης ενάντια του, ψηφίζοντας νόμους που περιορίζουν και απειλούν τους φοιτητές με συνεχείς ελέγχους, διαγραφές, κάμερες, περιορισμένο χρόνο φοίτησης κ.α.

Ο κόσμος του αγώνα, όπως τις τελευταίες μέρες στο ΑΠΘ, οφείλει και μάχεται ενάντια στις μεθοδεύσεις κράτους- πρυτάνεων και καταστολής και υπερασπίζεται τα κεκτημένα του. Ως αγωνιζόμενα υποκείμενα υπερασπιζόμαστε το άσυλο, τους ζωτικούς μας χώρους, προτάσσουμε μια άλλη παιδεία και μαχόμαστε για αυτή, στεκόμαστε αλληλέγγυοι στους αγώνες των φοιτητών στην Θεσσαλονίκη, προτάσσουμε την οργάνωση των φοιτητικών αγώνων αδιαμεσολαβητα και από τα κάτω, χτίζουμε πάνω στις ελευθεριακες και αναρχικές ιδέες και μαχόμαστε ενάντια σε κράτος, πρυτανείες, καταστολή και εκπαιδευτική αναδιάρθρωση.

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ- ΕΞΩ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΥΛΟ

ΚΑΤΩ Ο ΝΟΜΟΣ 4777

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΣΤΟ ΑΠΘ

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ- ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ- ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

- Καλούμε σε μικροφωνική- συγκέντρωση Παρασκευή 13 Μάη, 11.00 π.μ. στο προαύλιο του Ι.Φ.Ε., Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου

- Στηρίζουμε το κάλεσμα ελευθεριακών και αυτόνομων σχημάτων σε συγκέντρωση- πορεία, Δευτέρα 16 Μάη, 13.00 μ.μ., Πύλη ΕΜΠ Ζωγράφου

Πρωτοβουλία Αναρχικών Φοιτητών/-τριών Αθήνας