Τα ξημερώματα της Τρίτης 08/02 συλλαμβάνονται δύο άτομα έπειτα από επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής, με αφορμή την τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στην είσοδο του «Ιδρύματος Εθνικού και Θρησκευτικού Προβληματισμού». Το απόγευμα συλλαμβάνεται ένα ακόμη άτομο, ενώ παράλληλα πραγματοποιούνται έφοδοι στα σπίτια των συλληφθέντων. Την Τετάρτη 09/02 πραγματοποιείται συγκέντρωση αλληλεγγύης έξω από τα Δικαστήρια, ενώ ο εισαγγελέας αποδίδει στους δύο συλληφθέντες και την συλληφθείσα κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα περί εκρηκτικών υλών και μηχανισμών, εμπρησμού, φθοράς ξένης περιουσίας κ.α. καθώς και την συγκρότηση και ένταξη στην οργάνωση αναρχική δράση.

Όλες οι κινήσεις της αντιτρομοκρατικής και του κράτους βρίσκονται σε άριστη αρμονία με το ευρύτερο κατασταλτικό σχέδιο του κράτους απέναντι στο αναρχικό κίνημα, που επιχειρεί να το αντιμετωπίσει εγκαθιδρύοντας ένα ειδικό καθεστώς εξαίρεσης για τους έγκλειστους αγωνιστές, εφαρμόζοντας ειδικές ποινικές διατάξεις και στοχεύοντας στην φυσική, ηθική και συναισθηματική εξόντωση όσων πέφτουν στα χέρια του, τον εκφοβισμό και παραδειγματισμό των υπολοίπων και φυσικά την ποινικοποίηση και εγκληματοποίηση του συνόλου του αναρχικού αγώνα.

Στεκόμαστε αλληλέγγυοι με τους συλληφθέντες απέναντι στην εκδικητικότητα, τις κρατικές μεθοδεύσεις και τα καθεστωτικά παπαγαλάκια που επιχειρούν να διαμορφώσουν την κοινή γνώμη ώστε να ανοίξουν τον δρόμο σε μια αναβαθμισμένη ποινική μεταχείρισή τους. Τον δρόμο της κοινωνικής επανάστασης να τον βαδίσουμε οι καταπιεσμένοι και οι καταπιεσμένες από κοινού μέχρι η κρατική πολιτική θανάτου να διαλυθεί και στον θρόνο της κυριαρχίας να χτίσουμε έναν κόσμο χειραφετημένο, αλληλέγγυο, ελεύθερο.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ/ΣΤΙΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ/ΣΥΛΛΗΦΘΕΙΣΕΣ

Συγκέντρωση αλληλεγγύης Παρασκευή 11/02 στις 09:00 στα Δικαστήρια

Τοπικός Συντονισμός Θεσσαλονίκης | Α.Π.Ο. - Ο.Σ


Πρόσφατα άρθρα