Υγειονομικοί, εργατικά σωματεία, φοιτητικοί σύλλογοι και καθηγητές-τριες του ΑΠΘ βρίσκονται από το πρωί στο δρόμο εκφράζοντας την αλληλεγγύη τους στους συλληφθέντες και τις συλληφθείσες της κατάληψης της πρυτανείας του ΑΠΘ.

Το πρωί στις 10:00 πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση για τους υγειονομικούς , οι οποίοι απαιτούν τα αυτονόητα. Πιο συγκεκριμένα η ΕΝΙΘ ζητάει να παραμείνει το ΓΝΘ Παπαγεωργίου στο ΕΣΥ ως νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου, να παραμείνουν στην εργασία τους οι δύο γιατροί που αναμένεται να απολυθούν εν μέσω πανδημίας, να υπάρξει άμεση μονιμοποίηση όλων των υπηρετούντων επικουρικών γιατρών στις ΜΕΘ όπου εργάζονται.

Στη συνέχεια η συγκέντρωση των υγειονομικών, κινήθηκε από το ΑΤ λευκού Πύργου προς την Τσιμισκή με σκοπό να ενωθεί με την μαζική φοιτητική πορεία αλληλεγγύης στου συλληφθέντες. Η πορεία παρά τον φραγμό της αστυνομίας, έφτασε έξω από το Δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης όπου πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση με πάνω από 2.500 αλληλέγγυους/ες.

Οι 31  συλληφθέντες φοιτητές/τριες, αφέθηκαν ελέυθεροι και πήραν ρητή δικάσιμο για την 25/2 Πέμπτη ενώ οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν είναι για διατάραξη της λειτουργίας υπηρεσίας, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παράβαση του νόμου για τις διαδηλώσεις. Η πορεία συνεχίζει προς το κέντρο της πόλης.