Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

[Θεσ/νικη] Συνέλευση αλληλεγγύης και υπεράσπισης της Κατάληψης Libertatia
Τρίτη 04 Ιούλιος 2023, 07:00pm
Επισκέψεις : 771
από Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Επικοινωνία Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ LIBERTATIA

Μέσα σε μια περίοδο κατά την οποία έχει προηγηθεί μια γενικευμένη επίθεση ενάντια στις κατειλημμένες δομές αγώνα, εμείς επιλέγουμε τον μόνο εφικτό δρόμο, αυτόν της οργανωμένης αντίστασης από τα κάτω, της κοινωνικής και πολιτικής υπεράσπισης των καταλήψεων και της διατήρησής τους ως χώρους αγώνα ενάντια σε κράτος και κεφάλαιο, ενάντια σε παρακρατικούς και φασίστες. Ενόψει μιας επικείμενης συνθήκης συνέχισης της επίθεσης προς το σύνολο του αναρχικού κινήματος αλλά και των κοινωνικών και ταξικών αντιστάσεων από τα κάτω, θεωρούμε σημαντικό να τεθεί ως κομβικό σημείο μιας ευρύτερης στρατηγικής συσπείρωσης των δυνάμεων του οργανωμένου αναρχικού κινήματος και συνεκτικής σύνδεσης των επιμέρους πεδίων αντίστασης και αγώνα η ίδια η υπεράσπιση των καταλήψεων ως δομών σύγκρουσης με τον σάπιο κόσμο κράτους και κεφαλαίου, πολιτικής ζύμωσης με ελευθεριακά χαρακτηριστικά και προεικόνισης ενός διαφορετικού κόσμου.

Γι' αυτόν τον λόγο καλούμε συλλογικότητες, ομαδοποιήσεις, άτομα αλλά και ευρύτερα τον κόσμο του αγώνα σε ανοιχτή συνέλευση αλληλεγγύης στην κατάληψη Libertatia την Τρίτη 4/7 στις 19.00, τόσο για την ενίσχυση της της ανοιχτής διαχειριστικής συνέλευσης και των διαφόρων ομάδων που δραστηριοποιούνται ήδη στον χώρο της κατάληψης όσο και για τον ίδιο τον αγώνα της ανοικοδόμησης της κατάληψης, την πολιτική, κοινωνική, ηθική και υλική υπεράσπιση της ίδιας της κατάληψης και όλων των κατειλημμένων δομών αγώνα ενόψει ενδεχόμενων επιθέσεων εναντίον τους κατά το επόμενο διάστημα. Οι καταλήψεις αποτελούν στο εδώ και το τώρα μια εικόνα από το μέλλον, μια εικόνα ενός κόσμου διαφορετικού, ενός κόσμου που χωράει πολλούς κόσμους.

ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΔΟΜΕΣ ΜΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟ

ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ, ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΤΑΓΗ

ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ

ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΡΙΤΗ ΣΤΙΣ 19.00 ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ

διεύθυνση: λ. στρατού 19 & σαρανταπόρου | πρόσβαση: λεωφορεία 3,7,10,11,31,39,58 στάση ευζώνων

ΚΑΤΑΛΗΨΗ LIBERTATIA (libertatiasquat.blogspot.com)

Τοποθεσία Κατάληψη libertatia