Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

[Θεσ/νίκη] Συγκέντρωση ενάντια στην συγκάλυψη της κρατικής δολοφονίας του Κ. Φραγκούλη
Τρίτη 20 Δεκέμβριος 2022, 06:00pm
Επισκέψεις : 720
από Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η ΔΗΚΕΟΣΙΝΗ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Σήμερα το πρωί, 19/12 το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης αποφασίζει την απελευθέρωση του μπάτσου που δολοφόνησε τον 16χρονο Κώστα Φραγκούλη με μία σφαίρα στο κεφάλι στις 5/12. Λίγες μέρες μετά την εκτέλεση του νεαρού Ρομ, οι δικαστικές αρχές τελούν τον αποκλειστικό σκοπό τους: Την πλήρη ατιμωρησία των δολοφόνων, τη συγκάλυψη των εγκλημάτων που τελεί ο κρατικός μηχανισμός και οι εντολοδόχοι του ώστε να εδραιώσουν την κυριαρχία τους. Οι προφάσεις περί ληστείας, περί εμβολισμού των μηχανών των μπάτσων κλπ, επιχειρούν να δικαιολογήσουν στην κοινωνική συνείδηση την ορθότητα της απόφασης, όπως βέβαια αναφέροντας συνεχώς και το κοινωνικό προφίλ του Κώστα – μαρτυρώντας βέβαια έτσι τα ρατσιστικά κίνητρα του μπάτσου εκτελεστή.
Και αυτή είναι η ουσία και η πραγματικότητα: Ο μπάτσος πυροβόλησε επειδή ήταν Ρομά, επειδή ήταν φτωχός, επειδή η βαρβαρότητα που ζούμε επιβάλλει στα πάντα μια τιμή. Και για τον Κώστα ο μπάτσος δολοφόνος όρισε την αξία της ζωής του ένα εικοσάρικο. Και οι δικαστικές αρχές σήμερα το επικύρωσαν.

Οι δήμιοι είναι αθώοι, οι ένοχοι νεκροί.

Η δηκεοσίνη μας γράφεται στους δρόμους.

ΜΠΑΤΣΟΙ – TV – ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ
ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΜΑΖΙ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ / ΠΟΡΕΙΑ
ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ

ΚΑΛΕΣΜΑ 20/12, ΚΑΜΑΡΑ 18:00

Τοπικός Συντονισμός Θεσσαλονίκης | Αναρχική Πολιτική Οργάνωση – Ομοσπονδία Συλλογικοτήτων