Κάλεσμα της Πρωτοβουλίας Αναρχικών Φοιτητών/-τριών Αθήνας στην αντικατασταλτική πορεία σήμερα 17/09 στις 19.00 στα Προπύλαια.


Χθές το βράδυ , στα πλαίσια του 3ου Ελευθεριακού φεστιβάλ κατειλημμένων χώρων και συλλογικοτήτων στην φιλοσοφική σχολή του ΑΠΘ και εν μέσω της συναυλίας του Θανάση Παπακωνσταντίνου στο εν λόγω φεστιβάλ τα τσιράκια του κράτους επιτέθηκαν στον κόσμο ο οποίος πλαισίωσε το φεστιβάλ με χημικά και κρότου λάμψης. Η δολοφονική αυτή επίθεση του κράτους απέναντι σε 6.000 κόσμο ανάμεσα σε αυτούς , άτομα με κινητικά προβλήματα, μικρά παιδιά , ηλικιωμένους ανθρώπους , εκατοντάδες φοιτητές-τριες και αλληλέγγυο κόσμο αναδυκνύει για άλλη μια φορά πως η καταστολή , η στρατοπέδευση της αστυνομίας και η διαρκής τρομοκρατία του στρατού κατοχής μέσα στα πανεπιστήμια έχει σκοπό να αποτελεί από εδώ και πέρα την νέα κανονικότητα. Ειδικότερα μετά την είσοδο της ΟΠΠΙ στον Πανεπιστημιακό χώρο και την αισχρή καταπάτηση του πανεπιστημιακού ασύλου , γινόμαστε μάρτυρες της ωμής βίας , της βαθιάς αντιεξεγερτικής πολιτικής του κράτους και της άγριας καταστολής οποιασδήποτε αντίδρασης στις μεθοδεύσεις του με πρόσχημα φυσικά την ομαλή λειτουργία του πανεπιστημίου.
Η υπεράσπιση του πανεπιστημιακού ασύλου και του κοινωνικού του χαρακτήρα , ο αγώνας ενάντια στην καταστολή , στον νόμο 4777 και στην εκπαιδευτική αναδιάρθρωση είναι υπόθεση όλων. Δεν θα σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε μέχρι την ολοκληρωτική ρήξη του συστήματος και των αξιών του.
Καλόυμε σήμερα 17/09 στα προπύλαια στις 19.00 σε πορεία ενάντια στις κατασταλτικές μεθόδους του κράτους υπερασπιζόμενοι/ες το πανεπιστημιακό άσυλο απέναντι στο κράτος και τα ένστολα καθάρματά του.

 


ΠΟΡΕΙΕΣ - ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ-ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΜΑΖΙΚΕΣ
ΈΞΩ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ


Πρωτοβουλία Αναρχικών Φοιτητών/-τριών Αθήνας


Πρόσφατα άρθρα