Χθες αργά το βράδυ στο κτήριο των Γ´ Εστιών ΑΠΘ , έγινε ελεύθερη πτώση του ανελκυστήρα, ευτυχώς χωρίς να βρίσκεται κάποιος/α μέσα σε αυτό.

Σήμερα στις 09:00 πραγματοποιήθηκε κινητοποίηση στην διεύθυνση των εστιών από οικότροφους/ες και αλληλέγγυους/ες φοιτητές και φοιτήτριες. Ο δευθυντής των εστιών, η αντιπρύτανης/υπεύθυνος των εστιακών ζητημάτων και ο εργολάβος που ήταν παρευρισκόμενοι μετά από την πίεση που άσκησε ο συγκεντρωμένος κόσμος , ακολούθησαν το γνωστό αφήγημα αποποίησης οποιασδήποτε ευθύνης, μιλώντας για ένα τυχαίο γεγονός, για ατομική ευθύνη και για δήθεν τακτικούς ελέγχους του ασανσέρ μην παρατηρώντας κάποιο πρόβλημα.

Εμείς ξέρουμε ότι η παραμέληση των εστιών είναι συνολική ευθύνη του κρατικού μηχανισμού και κομμάτι του σχεδίου του. Οι άθλιες συνθήκες διαβίωσης, σίτισης και ύπαρξης στα ίδια μας τα σπίτια υποτιμάται καθημερινά από κράτος, κεφάλαιο και πρυτάνεις.

Δεν πρόκειται να σας περάσει όμως. Μπροστά στην υποτίμηση και πλήρη απαξίωση των ζωών μας θα μας βρίσκεται ΠΑΝΤΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ.

Σήμερα στις 20:00 θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση στις εστίες.


ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ

ΚΡΑΤΟΣ-ΚΕΦΑΛΑΙΟ-ΠΡΥΤΑΝΕΙΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ

ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ-ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

 Αναρχική Συνέλευση Φοιτητ(ρι)ών Quieta Movere


Πρόσφατα άρθρα