TRAFFICKING - ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ - (ΠΑΙΔΟ)ΒΙΑΣΜΟΙ, Η ΕΜΦΥΛΗ ΒΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΜΙΚΗ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗΝ Ε.

Ιούλιος 2021: Η 19χρονη τότε Ε. δραπετεύει από το διαμέρισμα του μπάτσου & μαστροπού της Δ. Μπουγιούκου και κατορθώνει να ξεφύγει από αυτήν την κόλαση της καθημερινής κακοποίησης και σεξουαλικής βίας που υφίσταντο, χάρη στο κουράγιο της αλλά και την αλληλεγγύη που βρήκε στο πρόσωπο μιας σερβιτόρας σε παρακείμενη καφετέρια.

Δεκέμβρης 2022: Ξεκινά επιτέλους η δίκη για την υπόθεση της Ε. Μια δίκη που από την πρώτη στιγμή κινείται στην κατεύθυνση της συγκάλυψης του κυκλώματος trafficking. Η απομόνωση της κοπέλας μέσα στο Α.Τ. και στο εσωτερικών υποθέσεων, χωρίς παρουσία δικηγόρου αλλά περικυκλωμένη από συναδέλφους του βασανιστή της, δείχνει εξ αρχής τις διαθέσεις των μπάτσων αλλά και της αστικής δικαιοσύνης. Στην προσπάθεια τρομοκράτησης & εξόντωσής της έρχεται να προστεθεί η άρνηση της έδρας να καταθέσει διαδικτυακά, αλλά και οι απειλές του Μπουγιούκου σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και όχι μόνο. Παρά την ολοφάνερη διασύνδεση με την greek(police)mafia, η έδρα αρνείται να εξετάσει σχετικά δημοσιεύματα και αποδεικτικά στοιχεία και φυσικά, με τη λήξη της διαδικασίας, ο βιαστής & μαστροπός Δ. Μπουγιούκος, ενώ καταδικάζεται - με αναγνωρισμένο το ελαφρυντικό του πρότερου έννομου βίου, αφήνεται ελεύθερος και εξακολουθεί φυσικά να εκτοξεύει απειλές προς την ίδια και προς αλληλέγγυους.

Φλεβάρης 2024: Μόλις μία μέρα πριν ξεκινήσει η εκδίκαση της υπόθεσης σε 2ο βαθμό, δημοσιεύεται η κλήτευση της Ε. από την εισαγγελία, καθώς κατηγορείται ότι εκδιδόταν με αμοιβή, χωρίς να κατέχει το απαιτούμενο πιστοποιητικό άσκησης επαγγέλματος και χωρίς να υποβάλλεται στους σχετικούς ιατρικούς ελέγχους. Μάλιστα η κλήτευση ορίζει και την χρονική περίοδο, η οποία συμπίπτει με το διάστημα που η κοπέλα ήταν αιχμάλωτη του Μπουγιούκου που την εξέδιδε και την κακοποιούσε. Αρχικά, η κλήτευση φάνηκε πως βασιζόταν σε ανώνυμη καταγγελία, ωστόσο λίγες ώρες αργότερα κυκλοφόρησε πως η μηνυτήρια αναφορά υποβλήθηκε από τον ίδιο το μαστροπό, Μπουγιούκο!

Παρακολουθούμε εδώ και πολύ καιρό τώρα να έρχονται στο φως της δημοσιότητας υποθέσεις έμφυλης & σεξουαλικής βίας, η μία πιο φρικτή και τρομακτική από την προηγούμενη. Υποθέσεις κυκλωμάτων σωματεμπορίας & παιδοβιαστών, με διαπλοκές και διασυνδέσεις με την πολιτική εξουσία και φυσικά με την υπόθεση της greek (police) mafia. Η αντιμετώπιση των υποθέσεων αυτών από το κράτος, τις δικαστικές αρχές και φυσικά τα καθεστωτικά Μ.Μ.Ε. είναι ενιαία και σχεδόν πανομοιότυπη σε κάθε περίπτωση: Διαπόμπευση των θυμάτων εντός κι εκτός των δικαστικών αιθουσών, ξέπλυμα και συγκάλυψη των βιαστών & παιδοβιαστών και απελευθέρωσή τους ακόμα και αν κριθούν ένοχοι! Η διαχείριση αυτή εκπληρώνει έναν και μοναδικό σκοπό: να σταλεί ένα ενιαίο και ολοκληρωτικό μήνυμα εξόντωσης απέναντι σε όσες γυναίκες τόλμησαν να σπάσουν τη σιωπή και τρομοκράτησης απέναντι σε όλες τις υπόλοιπες. Νομιμοποιείται η διαχείριση των μπάτσων σε κάθε περίπτωση, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή συμβάλλουν προς την κατεύθυνση της συγκάλυψης και δηλώνεται ξεκάθαρα πως οι βιαστές είναι στο απυρόβλητο και χαίρουν υψηλής προστασίας και καλούνται τα θύματα λίγο - πολύ να το βουλώσουν για να μη βρεθούμε και μπλεγμένες! Από το βιασμό της 19χρονης στο Α.Τ. Ομόνοιας από τα ένστολα καθάρματα της ομάδας ΔΙΑΣ, με μηδενικές συνέπειες για τους μπάτσους-βιαστές, την απελευθέρωση του παιδοβιαστή Λιγνάδη και των εξευτελισμό των θυμάτων του μέσα στις δικαστικές αίθουσες, τη συγκάλυψη του παιδοβιαστή και μαστροπού Η. Μίχου στην υπόθεση του Κολωνού μέχρι την αθώωση των βιαστών της Γεωργίας στη Θεσσαλονίκη, των μαστροπών στο "Χωριάτικο" και των μπάτσων που από κοινού με τους Χορταρια και Δημόπουλο δολοφόνησαν τη Zackie Oh, είναι πλέον πρόδηλο και για τους πιο αφελείς ότι η έμφυλη βία είναι συστημική βία και αποτελεί όπλο στη φαρέτρα του σύγχρονου ολοκληρωτισμού για την καθυπόταξη και των καταπιεσμένων και τη διάχυση του κοινωνικού κανιβαλισμού.

Σαφέστατα η εμπιστοσύνη μας απέναντι στην δικαιοσύνη είναι περίπου μηδαμινή. Θα ήταν άλλωστε αφελές από την μεριά μας να σμίγαμε το χέρι με εκείνους που θρέφουν τον Δολοφόνο.Γνωρίζουμε καλά τον ρόλο που επιτελεί η αστική δικαιοσύνη. Κάτω από τον μανδύα της ισότητας των φύλων και της «δικαιοσύνης» που επικαλούνται διαφόρων ειδών θεσμικοί φορείς κρύβεται το πραγματικό τέρας της πατριαρχίας, οι προσπάθειες αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης, ο καθησυχασμός της κοινωνίας πως θα υπάρξει δικαιοσύνη για τα θύματα της έμφυλης βίας, πως η πατριαρχία θα εξαλειφθεί μέσα από νόμους και τελεσίδικες αποφάσεις που θα εκφωνήσει ο εκάστοτε δικαστής.

"Αν χρειαστείς βοήθεια, έλα σε μένα"

Ο μόνος δρόμος είναι ο συλλογικός μας αγώνας και θα τον δώσουμε με όλες μας τις δυνάμεις ώστε να μη βρεθεί καμία μόνη απέναντι στους δυνάστες που εξουσιάζουν τις ζωές μας! Σφίγγουμε τις γροθιές μας και στεκόμαστε δίπλα σε κάθε γυναίκα τραυματισμένη από τη λεπίδα της πατριαρχίας! Η συλλογική μας φωνή μπορεί να σπάσει όλα τα δεσμά & να ρίξει όλα τα τείχη! Οργανωνόμαστε & αγωνιζόμαστε η μία δίπλα στην άλλη μέχρι να μετατρέψουμε εκείνη τη μικρή φλόγα σε ολόκληρη φωτιά που θα κάψει συθέμελα το σάπιο, εξουσιαστικό, πατριαρχικό σύστημα που μας καταπιέζει, μας βιάζει, μας δολοφονεί!

ΚΑΜΙΑ ΜΟΝΗ - ΚΑΜΙΑ ΛΙΓΟΤΕΡΗ - ΚΑΜΙΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗ, ΒΙΑΣΜΕΝΗ, ΦΟΒΙΣΜΕΝΗ!

ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ & ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ!

ΜΙΚΡΟΦΩΝΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ, ΔΕΥΤΕΡΑ 26/02, 12:00 ΚΑΜΑΡΑ

Ελεύθερες Γυναίκες - Συλλογικότητα για τον Κοινωνικό Αναρχισμό "Μαύρο & Κόκκινο"
(μέλος Α.Π.Ο.-Ο.Σ.)