ΚΡΑΤΟΣ – ΜΜΕ – ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ
ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΜΑΖΙ

Ενάντια στο κρατικό και καπιταλιστικό σύστημα που δεν έχει να υποσχεθεί τίποτα περισσότερο από πολέμους, εκμετάλλευση, αποκλεισμούς και λεηλασία της φύσης.
Ενάντια στα στρατόπεδα συγκέντρωσης μεταναστών και προσφύγων και στις συνεχείς μαζικές δολοφονίες τους στα υδάτινα και στα χερσαία σύνορα της Ευρώπης Φρούριο.
Ενάντια στην κρατική τρομοκρατία των εν ψυχρώ δολοφονιών ρομά από τα αστυνομικά τάγματα εφόδου της δημοκρατίας και τις διαρκείς κατασταλτικές επιθέσεις εναντίον του αναρχικού αγώνα, των καταλήψεων και των κοινωνικών και ταξικών αντιστάσεων.
Ενάντια στην κυρίαρχη προπαγάνδα, που προωθεί τον ρατσισμό, τον εθνικισμό και τη μισαλλοδοξία.
Ενάντια στις φασιστικές και νεοναζιστικές συμμορίες που αποτελούν αντεπαναστατικό μηχανισμό του κράτους και επανεμφανίζονται στο δημόσιο πεδίο από τον Έβρο, όπου κυνηγοί κεφαλών καταδιώκουν και απαγάγουν μετανάστες, μέχρι τα ρατσιστικά δολοφονικά εγκλήματα στις πόλεις.
Προτάσσουμε την οργάνωση στη βάση, τη διεθνιστική, κοινωνική και ταξική αλληλεγγύη, την αναρχική ηθική, τις διαχρονικές αξίες της αναρχίας και του ελευθεριακού κομμουνισμού, για έναν κόσμο ισότητας, δικαιοσύνης κι ελευθερίας.

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ, ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ

ΑΝΤΙΚΡΑΤΙΚΗ-ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ-ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΛΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
1η ΝΟΕΜΒΡΗ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Αναρχική Πολιτική Οργάνωση | Ομοσπονδία Συλλογικοτήτων