Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ

ΔΕΝ ΕΞΩΡΑΪΖΕΤΑΙ – ΔΕΝ ΕΞΑΝΘΡΩΠΙΖΕΤΑΙ

Οι επερχόμενες εκλογές αποτελούν για τα πολιτικά και οικονομικά αφεντικά τόσο σημείο νομιμοποίησης της αντικοινωνικής και εγκληματικής επίθεσής τους στη μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία όσο και σημείο απόσπασης της συναίνεσης για την ανανέωση και το βάθεμα αυτής της επίθεσης.

Για όλους εμάς, τους εκμεταλλευόμενους και τους καταπιεσμένους, οι κάλπες της ανάθεσης, της μοιρολατρίας και του εμπόριου ελπίδας, ανεξάρτητα του πολιτικού διαχειριστή της εξουσίας, δεν έχουν να υποσχεθούν τίποτα περισσότερο από βαρβαρότητα.

Από το σύστημα εξουσίας που δολοφονεί στα χερσαία και υδάτινα σύνορα, στα εργασιακά κάτεργα, στα αστυνομικά μπλόκα, στα υποστελεχωμένα νοσοκομεία, που εξαθλιώνει, φτωχοποιεί και εντείνει τους αποκλεισμούς για όλο και μεγαλύτερα κοινωνικά κομματια από τα αγαθα της υγείας, της παιδείας, της τροφής, της στέγασης, που τρομοκρατεί και καταστέλει όσους/ες αντιστέκονται, τα πληβειακά στρώματα δεν έχουν να περιμένουν τίποτα. Ό,τι έχουν να κερδίσουν θα είναι αποτέλεσμα των πλατιών, οργανωμένων στη βάση, μαχητικών και ριζοσπαστικών αγώνων τους. Μόνο η συνολική ανατροπή του κράτους και του καπιταλισμού, η κοινωνική απαλλοτρίωση του πλούτου που εμείς οι ίδιοι παράγουμε και απομυζά μια κάστα εξουσιαστών και η οργάνωση του αγώνα για την Κοινωνική Επανάσταση για έναν κόσμο κοινοκτημοσύνης, ειρήνης, αλληλεγγύης και ελευθερίας μπορούν να δικαιώσουν τους πόθους και τις πραγματικές ανάγκες των καταπιεσμένων και εκμεταλλευόμενων.

ΑΚΥΡΟ – ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ 

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑΞΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗ ΒΑΣΗ

 

ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ – ΑΠΕΡΓΙΕΣ – ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ

 

ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ,

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ

Συνέλευση Αναρχικών για την Κοινωνική και Ταξική Χειραφέτηση

saktx antieklogiko