Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

[ΑΣΦ Quieta Movere] Εκδήλωση - συζήτηση για την κατάδειξη της επίθεσης του κεφαλαιοκρατικού συστήματος και την ανάδειξη της ανάγκης ενδυνάμωσης των κοινωνικών αντιστάσεων για την κοινωνική απελευθέρωση.
Σάββατο 28 Σεπτέμβριος 2024, 06:00pm
Επισκέψεις : 10
από Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Επικοινωνία Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η  Αναρχική Συνέλευση Φοιτητ(ρι)ών Quieta Movere συμμετέχει στο Φεστιβάλ Συλλογικών Αντιστάσεων στη Βαρβαρότητα και στην Καταστολή της Αντιφασιστικής Δράσης Ρεθύμνου - αδρε, στην εκδήλωση συζήτηση για την κατάδειξη της επίθεσης του κεφαλαιοκρατικού συστήματος και την ανάδειξη της ανάγκης ενδυνάμωσης των κοινωνικών αντιστάσεων για την κοινωνική απελευθέρωση.

Ομιλητές/τριες: Τάσος Θεοφίλου (omnia tv) | Γιάννης Μάγγος | Κατερίνα Μάτσα | Ανοιχτή συνέλευση για την κρατική δολοφονία του Κώστα Μανιουδάκη | Αναρχική Συνέλευση Φοιτητ(ρι)ων Quieta Movere .

Τοποθεσία Δημοτικός Κήπος Ρεθύμνου

Πρόσφατα άρθρα