Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

[Αθήνα] Συγκέντρωση αλληλεγγύης στον απεργό πείνας Θ. Πικάση
Πέμπτη 19 Σεπτέμβριος 2024, 07:00pm
Επισκέψεις : 30
από Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σήμερα στα πλαίσια της πανελλαδικής μέρας δράσης σε αλληλεγγύη με τον φοιτητή απεργό πείνας Θανάση Πικάση πραγματοποιήσαμε παρέμβαση στην Πανεπιστημιούπολη 3 του ΠΑΔΑ που στεγάζει το πρυτανικό συμβούλιο του ιδρύματος.
Μιλώντας με διοικητικούς του ιδρύματος ζητήσαμε την άμεση σύγκληση πρυτανικού συμβουλίου έτσι ώστε το ίδρυμα να πάρει ξεκάθαρη θέση για τον φοιτητή απεργό πείνας του τμήματος ηλεκτρολόγων μηχανικών Θ.Πικάση. Η απάντηση της εκπρόσωπου της πρυτανικής αρχής ήταν ότι θα ενημερωθούν όλοι οι υπεύθυνοι αναφερόμενη στον πρύτανη Καλδή.
Επιπλέον καταγγέλλουμε την πλήρη αδιαφορία της διοικούσας παράταξης του συλλόγου μηχανικών ΠΑΔΑ που αυθαίρετα έχουν απονευρώσει τα όργανα του συλλόγου έτσι ώστε να μην ανοίξει το ζήτημα σε όλα τα επίπεδα της ακαδημαϊκής κοινότητας του ιδρύματος.
Ο αγώνας του απεργούς πείνας Θ.Πικάση για ισότιμη πρόσβαση στην εκπαίδευση είναι δίκαιος και θα νικήσει. Όλοι και όλες στην απογευματινή συγκέντρωση αλληλεγγύης στο Σύνταγμα στις 19:00.

Άμεση ικανοποίηση των αιτημάτων του απεργούς πείνας από 05/07.
Ενάντια στον ρεβανσισμό του κράτους, οι ζωές των κρατουμένων μετράνε.

Πρωτοβουλία Αναρχικών Φοιτητών/-τριών Αθήνας

 

pikasis prwt1

pikasis prwt5