Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

[Θεσ/νικη] Συγκέντρωση στην Πρυτανεία ΑΠΘ
Δευτέρα 10 Ιούνιος 2024, 12:00pm
Επισκέψεις : 274
από Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Επικοινωνία Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κάλεσμα της Αναρχικής Συνέλευσης Φοιτητών/τριών Quieta Movere 

Μπροστά στην αποστείρωση και την τρομοκρατία που θέλουν να μας επιβάλλουν, να προτάξουμε την οργάνωση και την αντεπίθεση.

Λίγες μέρες από την εκκένωση του Ελευθεριακού Στεκιού Primavera και την κατεδάφιση του Στεκιου στο μαθηματικό, η εταιρεία αξιοποίησης και διαχείρισης περιουσίας του ΑΠΘ, εκκενώνει το στέκι στο γεωλογικό και το στέκι της θεατρικής ομάδας φυσικού στην ΣΘΕ.
Πρυτανεία και κοσμητείες, ακολουθώντας τις επιταγές του κράτους, προσπαθουν να εκκαθαρίσουν τα πανεπιστήμια από οποιοδήποτε κύτταρο αντίστασης και αγώνα. Εκκενώνουν καταλήψεις και στέκια, τοποθετούν στόρια και κάγκελα σε κάθε σχολή και επιχειρούν να αποστειρώσουν τα πανεπιστήμια από τους ίδιους τους φοιτητές. Παράλληλα συλλαμβάνουν αγωνιζόμενους φοιτητές για την δράση τους προσπαθώντας να ποινικοποιήσουν τους αγώνες μας.

Εμείς με τη σειρά μας δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω. Σε κάθε κατασταλτικό χτύπημα απαντάμε με οργάνωση στη βάση και συλλογικό αγώνα.

Από τα Ζιζάνια μέχρι το Primavera αλληλεγγύη στις καταλήψεις και τις δομές αγώνα.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ Ζ.Μ.

10-100-1000 ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ

ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ - ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΚΩΧΗ

Τοποθεσία Πρυτανεία ΑΠΘ

Πρόσφατα άρθρα