Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

[Αθηνα] Συγκέντρωση στη δίκη αστυνομικών των ΜΑΤ για την επίθεση στην αντιφασιστική- αντικρατική κινητοποίηση της 1ης Νοέμβρη 2020 στο Γαλάτσι
Τρίτη 12 Μάρτιος 2024, 10:30am
Επισκέψεις : 476
από Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΠΙΣΩ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ-  ΕΜΠΡΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ 

Η αντικρατική-αντιφασιστική κινητοποίηση στο Γαλάτσι την 1η Νοεμβρίου 2020 δέχτηκε την ακραία σε βιαιότητα κατασταλτική επίθεση από διμοιρίες ΜΑΤ, ΟΠΚΕ και ΔΡΑΣΗ. Το αποτέλεσμα της επίθεσης αυτής ήταν ο τραυματισμός πολλών διαδηλωτών, με ανοιγμένα κεφάλια και σπασμένα χέρια, η σύλληψη 12 εξ αυτών, ανάμεσά τους και των πιο σοβαρά τραυματιών και το πνίξιμο της γειτονιάς και των θαμώνων, ανάμεσά τους και μικρών παιδιών, από τα χημικά. Οι κατηγορίες που βάραιναν τους συλληφθέντες συντρόφους/ισσες κατέπεσαν τον Νοέμβρη του 2023, αφού το κατασκευασμένο κατηγορητήριο ήταν αδύνατο να σταθεί εξαιτίας του πλήθους των αντιφάσεων των ίδιων των μπάτσων. Την Τρίτη 12 Μαρτίου παραπέμπονται σε δίκη τέσσερις μόνο εκ των υπευθύνων για την επίθεση μπάτσων, με ηχηρή την απουσία των υπόλοιπων μπάτσων και των κατηγοριών του βίαιου ξυλοδαρμού και βασανισμού των συντρόφων και συντροφισσών μας. Εμείς θα είμαστε εκεί, σε συνέχεια του αντικρατικού-αντιφασιστικού-αντικατασταλτικού-αντικαπιταλιστικού αγώνα που δίνουμε κάθε μέρα στους δρόμους.

ΜΠΑΤΣΟΙ- ΜΜΕ- ΦΑΣΙΣΤΕΣ- ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ 
ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΜΑΖΙ 

 

IMG 0051