Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

[Αθήνα] Συγκεντρώση- παρέμβαση εν όψει της 25Ν
Τετάρτη 22 Νοέμβριος 2023, 07:00pm
Επισκέψεις : 471
από Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ενάντια στην έμφυλη βία και το σύστημα που τη γεννά και τη θρέφει

Να γκρεμίσουμε κράτος, καπιταλισμό και πατριαρχία

Για τη Χειραφέτηση και την Αναρχία

Συγκεντρώσεις – παρέμβασεις εν όψει της 25 Νοέμβρη

Τετάρτη 22/11, ΗΣΑΠ Πετραλώνων, 19.00

Πέμπτη 23/11, Πλ. Αμερικής, 18.30

Ομάδα ενάντια στην πατριαρχία (Αθήνα) – Αναρχική Πολιτική Οργάνωση

 

 

 

25n apo propagandistikes ath

 

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

25η Νοέμβρη

Ημέρα αντίστασης και μνήμης

Ενάντια σε κράτος και θεσμούς που νομιμοποιούν την εμφυλη βία, που συγκαλύπτουν βιαστές και παιδοβιαστες ενώ την ίδια στιγμή στοχοποιεί τα θύματα που βρήκαν τη δύναμη να μιλήσουν, ενάντια σε ένα σύστημα που προσπαθεί να ελέγξει τα γυναικεία σώματα, που δολοφονεί στα χερσαία και υδάτινα σύνορα, που βιάζει στα αστυνομικά τμήματα και επιτίθεται με αγριότητα στις αγωνιζόμενες και τους αγωνιζόμενους.

ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΚΡΑΤΟΣ-ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΑ-ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ

Συλλογικοποιουμε τους αγώνες μας και ενώνουμε τη φωνή μας με κάθε μια που έρχεται καθημερινά αντιμέτωπη με την πατριαρχία και αγωνιζεται ενάντια στον κόσμο της εξουσίας και του θανάτου. Όλοι μαζι να αγωνιστούμε για μια κοινωνία ισότητας, αλληλεγγύης και ελευθερίας.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΤΗΝ ΧΕΙΡΑΦΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ

Παρέμβαση/συγκέντρωση

ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΝΟΕΜΒΡΗ, 19.00, ΗΣΑΠ ΚΑΤΩ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ

αναρχικό/αντιεξουσιαστικό στέκι αντίπνοια

 

25η αντίπνοια 696x928