Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

[Θεσ/νίκη] Ανοιχτο Σχήμα και ΓΣ Μηχανικών Χωροταξίας και Ανάπτυξης
Τρίτη 14 Μάρτιος 2023, 03:30pm
Έως Τετάρτη 15 Μάρτιος 2023
Επισκέψεις : 700
από Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Το κράτος δολοφονεί -
Το φοιτητικό κίνημα θα απαντήσει στους δρόμους, με καταλήψεις διαρκείας.
Πριν από λίγες μέρες είδαμε μπροστά στα μάτια μας να ξετυλίγεται όλη η φρίκη και η δυστυχία που σπέρνει το κράτος και το κεφάλαιο. Το κρατικό έγκλημα που εκτυλίχθηκε στα Τεμπη, πήρε από κοντά μας πολλούς νέους και νέες, συμφοιτητές και συμφοιτήτριες, εργαζόμενους/ες και μετανάστες. Η εξουσία προσπαθεί να μας πείσει για διαφορά πράγματα επ´αυτού. Ότι ήταν ατύχημα, ανθρώπινο λάθος, ότι όλοι πενθούμε με τον ίδιο τρόπο και όλοι είμαστε μαζί σε
αυτό.
 
Θα μας βρουνε μπροστά τους να τους πολεμάμε και να τους διαψεύδουμε.
Το γεγονός ότι χρόνια τώρα το κεφάλαιο γνωρίζει την επικινδυνότητα που έχουν τα τρένα λόγω το κενού στην ασφάλεια. Το γεγονός ότι ο υπ. Ανάπτυξης παραδέχθηκε πως ο υπ.μεταφορών γνώριζε πως τα τρένα αυτά μπορούσαν να δολοφονήσουν τους επιβάτες. Το γεγονός πως δεν είχε δωθεί ούτε μισό ευρώ για την διασφάλιση πρόληψης και συστημάτων ελέγχων για την ασφαλή μετακίνηση, γεγονός που καταδεικνύαν τα σωματεία μηχανοδηγών εδώ και καιρό.
Όλα αυτά συνηγορούν στο γεγονός πως δεν μιλάμε ούτε για ατύχημα ούτε για κακή στιγμή.
 
Μιλάμε για μια προδιαγεγραμμένη κρατική δολοφονία.
Εμείς, οι φοιτητές και οι φοιτήτριες- ο κόσμος του αγώνα, με αδιαμεσολάβητα μέσα και με όπλα μας την αλληλεγγύη, την οργάνωση στη βάση θα βάλουμε μπροστά την κοινωνική αντεπίθεση που θα ξεκινήσει από κάθε κοινωνικό πεδίο, τις γενικές μας συνελεύσεις, τις καταλήψεις των σχολών μας, τις συλλογικές μας αντιστάσεις.
Όλοι/ες στους δρόμους.
 
Συγγραφή ανοιχτού πλαισίου - Ανοιχτή διαδικασία
14/11 15:30 στο Αίθριο Πολυτεχνείου
 
Γενική Συνέλευση
Τετάρτη 15/11 στις 14:00
 
Ελευθεριακό Σχήμα Μηχανικών Χωροταξίας και Ανάπτυξης
 
Xwrotaksia

Πρόσφατα άρθρα