Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

[Θεσ/νίκη] Συγκέντρωση για τη διαδήλωση του πολυτεχνείου
Πέμπτη 17 Νοέμβριος 2022, 05:00pm
Επισκέψεις : 535
από Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ

Το κρατικό καπιταλιστικό σύστημα οργάνωσης της κοινωνίας, μην έχοντας πλέον να υποσχεθεί τίποτα άλλο πέρα από θάνατο, υποταγή και εξαθλίωση, επιχειρεί με σφοδρότητα να επιβάλλει στην κοινωνία τις εξαγγελίες του περί «τέλους της ιστορίας», πασχίζοντας να πείσει με κάθε τρόπο πως δεν υπάρχει καμία άλλη εναλλακτική για τις ανθρώπινες κοινωνίες πέρα από αυτήν όπου η μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία θα είναι αναγκασμένη να ζει στιγματισμένη από την ανέχεια και τη φτώχεια, τις κακουχίες και τις αρρώστιες, τους πολέμους και τις καταστροφές.

Για τους εκμεταλλευόμενους και καταπιεσμένους η μόνη ελπίδα και προοπτική για έναν κόσμο ισότητας, ειρήνης και ελευθερίας βρίσκεται στην Οργάνωση από τα κάτω μέσα από αδιαμεσολάβητους αντιιεραρχικούς και ακηδεμόνευτους αγώνες για την ανατροπή του κόσμου του κράτους και του καπιταλισμού στην κατεύθυνση της Κοινωνικής Επανάστασης. Για να ξαναφτιάξουμε τη ζωή με βασικά συστατικά την κοινωνική αλληλεγγύη, τη συνεργασία, χωρίς αφεντικά και δούλους και να κάνουμε απτή πραγματικότητα τη γενικευμένη κοινωνική Αυτοδιεύθυνση.

από τον καθένα σύμφωνα με τις δυνατότητές του
ΌΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
…στον καθένα σύμφωνα με τις ανάγκες του

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ / ΟΡΓΑΝΩΣΗ / ΔΙΕΘΝΙΣΜΟΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ
ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ

ΠΕΜΠΤΗ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ 2022

ΑΘΗΝΑ: ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 15.00 ΠΛ. ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ, ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 17.00 ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΑΠΘ

Αναρχική Πολιτική Οργάνωση- Ομοσπονδία Συλλογικοτήτων

 

17N22 APO scaled