Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ ΦΤΩΧΟΥΣ, ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΟΥΣ, ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ – ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΕΡΓΑΤΗ ΜΟΧΑΜΕΝΤ ΚΑΜΡΑΝ ΑΣΙΚ ΣΤΟ Α.Τ. ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ

Την Πέμπτη 26/9 γίνεται γνωστή η δολοφονία του μετανάστη εργάτη από το Πακιστάν Μοχάμεντ Καμράν Ασίκ στο ΑΤ Αγίου Παντελεήμονα. Πιο συγκεκριμένα όσο ο Μοχάμεντ Καμράν ήταν εξαφανισμένος από τις 13/9 χωρίς να μπορούν οι δικοί του άνθρωποι να επικοινωνήσουν μαζί του, βρισκόταν υπό αστυνομική κράτηση και μεταφερόταν σε διάφορα τμήματα του κέντρου της Αθήνας, με τελευταίο αυτό του Αγίου Παντελεήμονα. Το Σάββατο 21/9 βρίσκεται νεκρός μέσα στο τμήμα, γεμάτος μώλωπες, εκδορές και πρηξίματα από χτυπήματα σε όλο του σώμα. Όταν γίνεται γνωστή η είδηση, τα κατασταλτικά επιτελεία βγάζουν ανακοίνωση ότι πέθανε από παθολογικά αίτια σε χώρο προσωρινής κράτησης, τον μοναδικό που δεν υπήρχαν κάμερες, ενώ όσο βγαίνουν στην επιφάνεια νέες πληροφορίες για την κρατική αυτή δολοφονία επιστρατεύονται νέα αφηγήματα για τη συγκάλυψή της.
Ένας άνθρωπος, δηλαδή, προσάγεται από αστυνομικές δυνάμεις, δεν μπορεί να επικοινωνήσει με τους οικείους του, μεταφέρεται κατά το δοκούν από τμήμα σε τμήμα και στο τέλος δολοφονείται σε χώρο, εκτός κρατητηρίου, όπου δεν υπάρχουν κάμερες, ενώ βρίσκεται κρατούμενος στο ΑΤ Αγίου Παντελεήμονα από βάναυσο ξυλοδαρμό και βασανιστήρια.
Η δολοφονία αυτή δεν αποτελεί ένα μεμονωμένο γεγονός, έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά κρατικών εγκλημάτων στα αστυνομικά τμήματα και μπλόκα, στα χερσαία και υδάτινα σύνορα της Ευρώπης – Φρούριο απέναντι σε πρόσφυγες και μετανάστες και εκπορεύεται τόσο από την ρατσιστική αντιμεταναστευτική πολιτική του ελληνικού κράτους όσο και από την εγκληματική φύση του, η οποία στη θάλασσα αποτυπώνεται μέσα από τις παράνομες επαναπροωθήσεις και τη βύθιση σκαφών από το λιμενικό, στα χερσαία σύνορα από το φράχτη του Έβρου και τους κυνηγούς κεφαλών που δρουν παραπληρωματικά της κρατικής καταστολής, στα στρατόπεδα συγκέντρωσης μέσα από τις άθλιες συνθήκες εγκλεισμού χιλιάδων ανθρώπων χωρίς τα στοιχειώδη και στις πόλεις μέσα από τις επιχειρήσεις σκούπα της αστυνομίας, τους ξυλοδαρμούς στα τμήματα, τις φασιστικές επιθέσεις και την ανέχεια.
Οι εκμεταλλευόμενοι και οι καταπιεσμένοι συνεχίζουν να πληρώνουν με το αίμα τους τη διατήρηση και αναπαραγωγή του βάρβαρου εκμεταλλευτικού και καταπιεστικού συστήματος, που καταδυναστεύει, δολοφονεί, εξαθλιώνει και καταστρέφει τις κοινωνίες και τον φυσικό κόσμο. Αυτό μαρτυρούν οι δεκάδες δολοφονίες εργατών στα κάτεργα της σύγχρονης δουλείας. Αυτό αποδεικνύουν περίτρανα οι χιλιάδες νεκροί λόγω της εγκληματικής διαχείρισης της πανδημίας, τα δεκάδες θύματα του κρατικού καπιταλιστικού εγκλήματος στα Τέμπη, τα χιλιάδες καμένα στρέμματα δάσους κάθε χρόνο, ο πνιγμός της Θεσσαλίας στη λάσπη ένα χρόνο πριν και οι καταστρεπτικές συνέπειες που αντιμετωπίζει ακόμα και σήμερα η περιοχή, οι δολοφονημένοι Ρομά από τα ένστολα καθάρματα της ΕΛΑΣ, οι εκατοντάδες δολοφονίες μεταναστών και προσφύγων, όπως η μαζική κρατική δολοφονία στο ναυάγιο της Πύλου.
Από τη δολοφονική και ρατσιστική αντιμεταναστευτική πολιτική, τις εν ψυχρώ δολοφονίες, τους βασανισμούς και τις κακοποιήσεις σε αστυνομικά τμήματα και μπλόκα μέχρι και το φασιστικό κατασταλτικό δόγμα «Νόμος και Τάξη» που εκφράζεται με την άγρια καταστολή των διαδηλώσεων, τις εισβολές και εκκενώσεις καταλήψεων, τις επιθέσεις σε απεργιακές κινητοποιήσεις και την αστυνομική κατοχή σε πανεπιστήμια και πλατείες, ο κόσμος της εξουσίας επιχειρεί με την τρομοκρατία και τη διαχυση του φόβου να επιβάλει την σιωπή και να θωρακιστεί απέναντι στην προοπτική νέων πληβειακών ξεσηκωμών.
Σ΄ ένα κόσμο που απουσιάζει έστω και κατ΄ευφημισμό κάθε έννοια δικαιοσύνης, ισότητας κι ελευθερίας για τους εκμεταλλευόμενους και καταπιεσμένους η μόνη ελπίδα βρίσκεται στην Οργάνωση της αντίστασης από τα κάτω για την ανατροπή του κόσμου του κράτους και του καπιταλισμού στην κατεύθυνση της Κοινωνικής Επανάστασης.

ΚΑΜΙΑ ΚΡΑΤΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΗ

ΕΛ.ΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΩΝ

ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΟΙ ΚΟΛΑΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΞΕΝΟΙ

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΛΑΩΝ

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ

τοπικός συντονισμός Αθήνας – Αναρχική Πολιτική Οργάνωση