ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΕΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ 13/09 στις 19:30 ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ


Χθες το πρωί γίναμε μάρτυρες μιας ακόμη γυναικοκτονίας πλην των δεκάδων άλλων τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα. Στα πλαίσια μιας πραγματικότητας ύστατης εξαθλίωσης με καμένα δάση ολόγυρα, με πλημμύρες που αφανίζουν ανθρώπους και ολόκληρα χωριά, με τραγωδίες όπως τα Τέμπη και με δολοφονίες σαν αυτή του Αντώνη ο κοινωνικός εκφασισμός αναδύεται. Ο κοινωνικός κανιβαλισμός δηλαδή αρπάζει την σκυτάλη από το κράτος και προάγει και ο ίδιος: Θάνατο.


Ποιες είναι άραγε οι διαφορές μεταξύ του ελεγκτή που πνίγει εν ώρα εργασίας, του αρχιμαφιόζο στον Παλαμά που πουλάει 10€ την εξάδα νερών και του πατέρα-μπάτσο που στοχεύει με την κάννη την πρώην γυναίκα του; Καμιά. Όλα στην μήτρα του κοινωνικού κανιβαλισμού είναι καθημερινότητα.


Ούτε βγαλμένα από τις σκληρότερες ιστορίες τρόμου τέτοια περιστατικά. Ένα πρωί μέσα στην γειτονιά της Καλαμαριάς μια μάνα αφήνει τα παιδιά της στο σχολείο και ο πατέρας αναμένει πίσω από την πόρτα με καραμπίνα για να σκοτώσει την ίδια και έπειτα να αυτοκτονήσει.


Η σθεναρή μας αντίσταση απέναντι στο δίκαννο της πατριαρχίας και του κοινωνικού κανιβαλισμού δεν αποτυπώνεται σε λίγες αράδες. Σαφέστατα η εμπιστοσύνη μας απέναντι στην δικαιοσύνη είναι περίπου μηδαμινή. Θα ήταν άλλωστε αφελές από την μεριά μας να σμίγαμε το χέρι με εκείνους που θρέφουν τον Δολοφόνο. Για μια ακόμη φορά η πατριαρχία βιάζει και σκοτώνει ενόσω εμείς μέρα με τη μέρα και ας είναι τα βήματα υπομονετικά ανοίγουμε τον δρόμο για μια κοινωνία ελεύθερη για μια κοινωνία αναρχική.


SS, ΜΠΑΤΣΟΙ ΒΙΑΣΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΕΣ
ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΕΙΡΑΦΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ


Ελεύθερες Γυναίκες της Συλλογικότητας για τον Κοινωνικό Αναρχισμό - Μαύρο & Κόκκινο

μέλος της Αναρχικής Πολιτικής Οργάνωσης - Ομοσπονδία Συλλογικοτήτων

 

afisa eleutheresgynaikes gynaikoktoniakalamaria 130923

 

afisa eleutheresgynaikes gynaikoktoniakalamariapano 130923


Πρόσφατα άρθρα